Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, după scandalul de la morga Institutului „Marius Nasta”: Diana Șoșoacă este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, după scandalul de la morga Institutului „Marius Nasta”: Diana Șoșoacă este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze
Foto: Gabriel Diaconu - Facebook
Publicat: 20/10/2021, 10:24
Actualizat: 20/10/2021, 10:45

Dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, a comentat scandalul făcut de senatoarea Diana Sosoaca, la  morga Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, subliniind că aceasta joacă un rol. Mai mult, medicul spune că, în lipsa unor sancțiuni penale, senatoarea abuzează de funcția publică pentru a se lansa în exerciții de popularitate. „Este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze”, spune medicul psihiatru.

„Anume, joacă propria ei piesă pentru propria ei audienţă. Dânsa reprezintă un subset de români care cred că asta înseamnă civilizaţie. Care cred că civilizaţia înseamnă să te duci şi să te iei de guler cu un manager de spital. Comportamentele şi ieşirile dânsei la rampă nu au fost sancţionate penal până acum, după cum se cuvine, şi asta este o problemă a justiţiei în România. Ca medic, pot să protestez faţă de atitudinea dânsei de violenţă interpersonală şi socială. Nu înţelege nimic din ce înseamnă medicină şi profită de funcţia publică şi de care abuzează să se lanseze în scurte exerciţii de popularitate, într-o perioadă foarte neagră pentru România. Din punctul meu de vedere, dânsa este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze. Nu are pic de decenţă, pic de umanitate şi aceşti doi ani ar fi trebuit să-i demonstreze că nimeni nu vrea să pună un mort într-un sac. Adevărul pe care doamna Şoşoacă refuză să-l menţioneze este că mor prea mulţi oameni de COVID în România, că nu au loc în morgile spitalelor”, a declarat, pentru adevarul, dr. Gabriel Diaconu.

Senatoarea Diana Şoşoacă a mers la morga Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, unde a făcut scandal și a cerut ca morții Covid-19 să nu mai fie băgați în saci. Mai mult, senatoarea a solicitat ca managerul Beatrice Mahler să dea explicații.

Senatoarea Diana Șoșoacă a transmis live pe contul său oficial momentul în care s-a certat cu mai mulți angajați ai Institutului „Marius Nasta” din București.

Șoșoacă a susținut că a venit la morgă pentru a ridica o rudă decedată, însoțită de Cătălin Berenghi.

„Noul protocol, care s-a schimbat datorită intervenţiei mele, spune că nu mai aveţi voie să-i puneţi în saci de plastic. Care este motivul pentru care morţii se bagă în saci de plastic? Cine v-a ordonat dumneavoastră să-i băgaţi în saci de plastic? Chemaţi-o pe doamna Mahler (Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” – n.r.)! De ce puneţi morţii în saci de plastic?”, i-a strigat senatoarea unui bărbat responsabil cu transportul pacienţilor decedaţi, în timp ce transmitea live pe Facebook întreaga scenă.

În luna iunie, Șoșoacă i-a lăsat un sac mortuar lui Cîțu, la dezbaterea moțiunii de cenzură a PSD, și l-a lovit pe chestorul Senatului, senatorul USR Sergiu Vlad.

Imaginile primite de Gândul, de la morga Spitalului Universitar de Urgență București, unde zeci de morți de coronavirus sunt ținuți în saci pe tărgi arată încă o dată cât de gravă a ajuns criza COVID-19 în România, copleșită de valul patru al pandemiei.

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Veste uriașă pentru toată România. Marcel Ciolacu a promis. A anunțat astăzi, 6 decembrie
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...