Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, după scandalul de la morga Institutului „Marius Nasta”: Diana Șoșoacă este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, după scandalul de la morga Institutului „Marius Nasta”: Diana Șoșoacă este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze
Foto: Gabriel Diaconu - Facebook
Publicat: 20/10/2021, 10:24
Actualizat: 20/10/2021, 10:45

Dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, a comentat scandalul făcut de senatoarea Diana Sosoaca, la  morga Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, subliniind că aceasta joacă un rol. Mai mult, medicul spune că, în lipsa unor sancțiuni penale, senatoarea abuzează de funcția publică pentru a se lansa în exerciții de popularitate. „Este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze”, spune medicul psihiatru.

„Anume, joacă propria ei piesă pentru propria ei audienţă. Dânsa reprezintă un subset de români care cred că asta înseamnă civilizaţie. Care cred că civilizaţia înseamnă să te duci şi să te iei de guler cu un manager de spital. Comportamentele şi ieşirile dânsei la rampă nu au fost sancţionate penal până acum, după cum se cuvine, şi asta este o problemă a justiţiei în România. Ca medic, pot să protestez faţă de atitudinea dânsei de violenţă interpersonală şi socială. Nu înţelege nimic din ce înseamnă medicină şi profită de funcţia publică şi de care abuzează să se lanseze în scurte exerciţii de popularitate, într-o perioadă foarte neagră pentru România. Din punctul meu de vedere, dânsa este o persoană care se caţără pe cadavrele pe care insistă să le filmeze. Nu are pic de decenţă, pic de umanitate şi aceşti doi ani ar fi trebuit să-i demonstreze că nimeni nu vrea să pună un mort într-un sac. Adevărul pe care doamna Şoşoacă refuză să-l menţioneze este că mor prea mulţi oameni de COVID în România, că nu au loc în morgile spitalelor”, a declarat, pentru adevarul, dr. Gabriel Diaconu.

Senatoarea Diana Şoşoacă a mers la morga Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, unde a făcut scandal și a cerut ca morții Covid-19 să nu mai fie băgați în saci. Mai mult, senatoarea a solicitat ca managerul Beatrice Mahler să dea explicații.

Senatoarea Diana Șoșoacă a transmis live pe contul său oficial momentul în care s-a certat cu mai mulți angajați ai Institutului „Marius Nasta” din București.

Șoșoacă a susținut că a venit la morgă pentru a ridica o rudă decedată, însoțită de Cătălin Berenghi.

„Noul protocol, care s-a schimbat datorită intervenţiei mele, spune că nu mai aveţi voie să-i puneţi în saci de plastic. Care este motivul pentru care morţii se bagă în saci de plastic? Cine v-a ordonat dumneavoastră să-i băgaţi în saci de plastic? Chemaţi-o pe doamna Mahler (Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” – n.r.)! De ce puneţi morţii în saci de plastic?”, i-a strigat senatoarea unui bărbat responsabil cu transportul pacienţilor decedaţi, în timp ce transmitea live pe Facebook întreaga scenă.

În luna iunie, Șoșoacă i-a lăsat un sac mortuar lui Cîțu, la dezbaterea moțiunii de cenzură a PSD, și l-a lovit pe chestorul Senatului, senatorul USR Sergiu Vlad.

Imaginile primite de Gândul, de la morga Spitalului Universitar de Urgență București, unde zeci de morți de coronavirus sunt ținuți în saci pe tărgi arată încă o dată cât de gravă a ajuns criza COVID-19 în România, copleșită de valul patru al pandemiei.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine este predispus la...
Gigi Becali a dat tunul imobiliar cu hotelul miliardarului Ioan Niculae! Cum arată „bijuteria” de...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Varianta OMICRON, depistată și în ITALIA!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Știrea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort
ȘOC TOTAL la nivel mondial! Adevărul despre varianta care a speriat toată Planeta: Răsturnare totală...
Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...