Mesaj sfâșietor transmis de soția bărbatului măcelărit la Corbu. Zeci de cunoscuți au reacționat pe rețelele de socializare

Mesaj sfâșietor transmis de soția bărbatului măcelărit la Corbu. Zeci de cunoscuți au reacționat pe rețelele de socializare
Soția bărbatului ucis a încercat să-l oprească pe criminal, însă a fost rănită și imobilizată de acesta/Sursa/Facebook
Publicat: 02/07/2021, 13:09
Actualizat: 02/07/2021, 13:24

Soția bărbatului din Corbu, căsăpit, vineri dimineață, în propria casă, de un individ mascat care, după ce l-a ucis, i-a legat nevasta și i-a violat fiica cea mare, a postat, pe Facebook, un mesaj emoționant, încărcat de revoltă. Apropiații familiei îndoliate au reacționat cu zeci de comentarii.

Gheorghe Zaharia dormea adânc, alături de familie, când, în jurul orei 3.00, un individ mascat și înarmat cu un cuțit a năvălit în locuință. Luat pe nepregătite, bărbatul a încercat să se lupte cu agresorul, însă acesta l-a înjunghiat cu furie. Potrivit unor surse judiciare, criminalul i-a retezat un braț după care, cu aceeași brutalitate, i-a tăiat gâtul.

În luptă s-ar fi implicat și soția lui Zaharia, însă, după ce a fost rănită la brațe, cu același cuțit, a fost imobilzată iar fiica cea mare, în vârstă de 20 ani, a fost violată de ucigașul tatălui ei. După ce individul a fugit, soția a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat nenorocirea.

Ministrul Lucian Bode: „Este o chestiune de ore până când criminalul va fi reținut”

Polițiștii și procurorii constănțeni au demarat imediat o anchetă, iar femeia și fiica ei au primit îngrijiri medicale, după care au fost audiate.  Echipa de anchetă a demarat cercetarea la fața locului și încearcă să stabilească mobilul faptei, care, la prima vedere, pare a fi o răzbunare.

Îndurerată și plină de revoltă, soția lui Gheorghe Zaharia a postat o fotografie în care apare alătuti de soțul ucis, însoțită de mesalul „Dumnezeu să îl ierte pe bărbatul meu care a fost omorât in casă!” Această postate a fost urmată de zeci de mesaje de condoleanțe și încurajare.

Am deplasat acolo specialiști de la Institutul Național de Criminalistică, de la IGPR, Direcție de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului. Avem un cerc de suspecți și eu cred că este vorba despre ore, nu zile, ore în care suspectul va fi reținut”, a spus, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult