Mesajul lui Florin Cîțu, de Anul Nou: „Life is a journey, not a destination”

Mesajul lui Florin Cîțu, de Anul Nou: „Life is a journey, not a destination”
Florin Cîțu / Sursa foto: Alexandra Pandrea - Gândul
Publicat: 31/12/2021, 22:57
Actualizat: 31/12/2021, 22:58

Fostul premier Florin Cîțu, actual președintele al PNL și al Senatului, a precizat într-un mesaj postat pe Facebook, la final de an, că și-a îndeplinit misiunea față de români și că se mândrește că anul 2021 a însemnat „prudență, profesionalism și predictibilitate”.

El a mai spus că noul an începe „cu un alt management” și cu „o altă viziune”, dar se declară convins că singura soluție pentru dezvoltare rămâne liberalismul.

Postarea pe Facebook a fostului premier începe cu o „zicală” în limba engleză: „Life is a journey, not a destination” (Viața este o călătorie, nu o destinație – n.r.), după care Florin Cîțu enumeră ceea ce în opinia sa reprezintă „rezultatele mult peste așteptări din punct de vedere economic”:

  • deficit bugetar mai mic de 7%;
  • agențiile de rating au crescut perspectiva României de la negativ la stabil;
  • moneda națională a rămas sub pragul de 5 lei pe euro;
  • datoria publică nu a trecut de 50% din PIB.

„2021 a însemnat prudență, profesionalism și predictibilitate. Și mă mândresc cu asta. Indiferent ce ar spune unii, cifrele sunt cifre. Și arată că, acolo unde a depins de guvern, mi-am îndeplinit misiunea față de români”, conchide fostul premier. El promite în final că reformele pe care le-a început ca ministru al finanțelor, apoi ca prim-ministru, le va continua și ca președinte al Senatului și președinte PNL. -am promis #RomaniaLiberala și împreună o să o facem. La mulți ani, dragi români!”, își încheie postarea liderul liberalilor.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase