MICUTZU scapă de dosarul penal, dar face muncă în folosul comunității după scandalul de pe Calea Victoriei din 2021. Unde va presta activitatea

MICUTZU scapă de dosarul penal, dar face muncă în folosul comunității după scandalul de pe Calea Victoriei din 2021. Unde va presta activitatea
Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, alias „Micutzu”
Publicat: 15/03/2024, 00:11
Actualizat: 15/03/2024, 00:18

Comediantul Cosmnin Nedelcu, cunoscut după numele de scenă „Micutzu”, va efectua 30 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4 în dosarul în care inițial se declanșaseră cercetări pe numele său pentru fapte de amenințare, urmare unei altercații, după ce instanța a aprobat, definitiv, soluția procurorilor bucureșteni, scrie stiripesurse.ro.

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători care i s-au adresat ironic, ceea ce l-a iritat pe actor și a reacționat imediat, totul transformându-se într-un adevărat scandal.

„În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 7329/160/P/2021, din data de 06.02.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Nedelcu Cosmin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, prev. de art. 206 alin. 1 C. pen., faţă de suspectul Şuiu Georgian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. şi faţă de suspectul Comănescu Nicolae Liviu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C. pen şi lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, persoanei vătămate şi procurorului prin mijlocirea grefei astăzi, 14.03.2024”, se arată în decizia definitivă a instanței de judecată.

Urmare acestei decizii, comediantul trebuie să se prezinte la Serviciul de Probațiune, să efectueze un control medical, după care să înceapă activitățile indicate de procurori și aprobate de instanța de judecată. Mai mult, el a fost avertizat că în cazul în care nu va veni cu o adeverință care să ateste că a muncit fără să fie răsplătit riscă să fie reîncepută urmărirea penală.

Măsura vine ca urmare a unui proces început în urmă cu doi ani și jumătate în care actorul a fost judecat pentru amenințare. Procurorii au înlocuit urmărirea penală a actorului cu o măsură mai blândă.

După doi ani și jumătate de cercetări, audieri și confruntări de probe, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns la concluzia că nu există interes public pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați în acest scandal și au dispus renunțarea la urmărirea penală a lui Cosmin Nedelcu, dar și în cazul celorlalți doi protagoniști.

Micutzu scapă de dosarul penal

Procurorii susținuți de ofițerii care au făcut cercetările în acest caz, au ajuns la concluzia că, deși au avut de-a face cu infracțiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, ei cred că infracțiunile nu sunt dintre cele mai grave și că totul a plecat de la discuții în contradictoriu.

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători care i s-au adresat ironic, ceea ce l-a iritat pe actor. De aici a izbucnit întregul scandal care a debutat cu un schimb de replici dure și s-a ajuns, în final, la îmbrânceli și geamuri sparte.

Toate aceste detalii i-au făcut pe procurori să ajungă la concluzia că totul a fost pe fondul unor impulsuri de moment și că aceștia au avut reacții relativ firești.

Deși niciunul dintre cei implicați nu va mai fi urmărit penal, cu toții vor trebui să presteze muncă în folosul comunității, în cazul actorului fiind vorba de 30 de zile pe care le va presta la DGASPC Sector 4.

FOTO – Captură video: Youtube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului