Mihai Fifor și soluția prin care poate fi stopată distrugerea sistemului de sănătate: ”Voiculescu trebuie să plece…”

Redactor:
Cristian Lisandru
Mihai Fifor și soluția prin care poate fi stopată distrugerea sistemului de sănătate: ”Voiculescu trebuie să plece…”
Mihai Fifor și soluția prin care poate fi stopată distrugerea sistemului de sănătate: ”Voiculescu trebuie să plece…” / Foto - Mihai Fifor Facebook

Tragedia de la Spitalul ”Victor Babeș” scoate în evidență, din nou, carențe ale sistemului de sănătate din România, consideră deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, iar moartea altor pacienți nu face altceva decât să demonstreze incapacitatea actualei guvernări – și a ministrului Vlad Voiculescu, în special – de a gestiona criza medicală indusă de pandemie.

Fără menajamente, Mihai Fifor îl etichetează pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, drept ”sinistrul Sănătății”, reamintind că – atunci când acesta se afla în Opoziție – ”invoca principiul responsabilității politice”.

Din păcate, transmite Mihai Fifor în mediul online, Voiculescu adoptă o altă atitudine, acum, agățându-se ”cu ghearele de scaunul de ministru”, cu toate că își poate completa CV-ul cu ”cele mai multe tragedii umane”, iar ”reforma nesimțită” a USR PLUS a devenit realitate.

”Sinistrul Sănătății, Vlad Voiculescu, trebuie să plece după tragedia de la Victor Babeș! Atunci când era în Opoziție și aveau loc tragedii, precum ceea de la Colectiv sau de la Piatra Neamț, „SINISTRUL SĂNĂTĂȚII”, Vlad Voiculescu, invoca sus și tare principiul responsabilității politice și cerea cu vehemență demisia miniștrilor Sănătății. Acum, Voiculescu se agață, fără rușine cu ghearele de scaunul de ministru, deși în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienți arși de vii sau sufocați din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuați în miez de noapte, morți îngropați dezbrăcați în saci de plastic”, acuză deputatul PSD pe pagina sa de socializare.

Asta e „reforma nesimțită” pe care o face USR+. Principiile sunt bune doar pentru alții, niciodată pentru miniștri lor! Indiferent a cui este culpa penală pentru moartea celor trei pacienți de la Victor Babeș, trebuie să existe și o RASPUNDERE POLITICĂ din partea celor care au păstorit acest sistem.

Iar răspunderea politică cea mai mare trebuie să o suporte cel care conduce sistemul, adică ministrul Sănătății”

Mihai Fifor, preșdinte PSD Arad

Mihai Fifor: ”Nu cred că a existat vreodată o gașcă de oameni mai cinici, mai iresponsabili…”

Respectarea unor principii politice, doar atunci când te poziționezi în Opoziție, nu este o soluție. Mihai Fifor vede în noua guvernare doar o ”gașcă de oameni cinici”, dar și ”iresponsabili”, oameni pentru care soarta României – în general – și sistemul de sănătate din România, în ultimă instanță, nu sunt principala preocupare, așa cum ar fi normal.

Președintele PSD Arad consideră că singura soluție pentru rezolvarea acestei ecuații medicale care duce, în continuare, la pierderea de vieți omenești rămâne demisia ministrului Sănătății. 

”Acesta este principiul pe care cei de la USR+ îl cereau cu vehemență atunci când erau în opoziție și aveau loc tragedii care șocau întreaga opinie publică, de exemplu, demisia cerută de Voiculescu după tragedia de la Colectiv. Principiu bun doar pentru alții, pentru ei, nu! Nu cred a existat vreodată o gașcă de oameni mai cinici, mai iresponsabili și mai puțin preocupați de soarta României și a românilor ca cei care azi îl sprijină pe Voiculescu continue în distrugerea dementă a sistemului de sănătate românesc, în plină pandemie”, conchide Mihai Fifor în postarea sa.

”Voiculescu trebuie plece urgent. Nu e doar o necesitate… este unica soluție de a opri distrugerea programatică a sistemului de sănătate din România”

Mihai Fifor

Ceauşescu nu avea cel mai mare salariu! E incredibil care erau angajaţii români care-l depăşeau:...
Florin Pastramă îi dă 50 de euro Sarei ca să îl... Ce i-a cerut să...
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervenții! `Nu te mai recunoaștem`. Cum arată fosta vedetă TV
Un nou CUPLU BOMBA?! Pepe, ADEVĂRUL despre relaţia cu cântăreaţa Raluka: „O plac, mă place,...
Cristi Borcea o tratează pe Valentina Pelinel ca pe o regină! Ce gest a făcut...
SUMELE URIAŞE luate de medici pentru VACCINAREA românilor! Ce SPORURI au cei din linia întâi
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
DOCUMENT. Ce salariu are Viorica Dăncilă la BNR. Este consilierul de strategie al guvernatorului Isărescu
Florin Pastramă îi dă 50 de euro Sarei ca să îl... Ce i-a cerut să...
„Îngerul Morții” de la Auschwitz care prefera gemenele. DOCTORUL a făcut cele mai ȘOCANTE experimente...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
BOMBĂ! Când se INTERZIC centralele pe gaze, de fapt. Vești proaste pentru milioane de români
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Vestea ȘOC a momentului despre Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte
Cum arată cei mai sexy fotbaliști spanioli și partenerele lor superbe
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Magazine ANAF. De unde îţi poţi cumpăra bunuri confiscate de fisc în 2020. Lista completă...
Inchide