Mihai Fifor și soluția prin care poate fi stopată distrugerea sistemului de sănătate: ”Voiculescu trebuie să plece…”

Mihai Fifor și soluția prin care poate fi stopată distrugerea sistemului de sănătate: ”Voiculescu trebuie să plece…”
Mihai Fifor și soluția prin care poate fi stopată distrugerea sistemului de sănătate: ”Voiculescu trebuie să plece…” / Foto - Mihai Fifor Facebook
Publicat: 13/04/2021, 20:08
Actualizat: 13/04/2021, 20:20

Tragedia de la Spitalul ”Victor Babeș” scoate în evidență, din nou, carențe ale sistemului de sănătate din România, consideră deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, iar moartea altor pacienți nu face altceva decât să demonstreze incapacitatea actualei guvernări – și a ministrului Vlad Voiculescu, în special – de a gestiona criza medicală indusă de pandemie.

Fără menajamente, Mihai Fifor îl etichetează pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, drept ”sinistrul Sănătății”, reamintind că – atunci când acesta se afla în Opoziție – ”invoca principiul responsabilității politice”.

Din păcate, transmite Mihai Fifor în mediul online, Voiculescu adoptă o altă atitudine, acum, agățându-se ”cu ghearele de scaunul de ministru”, cu toate că își poate completa CV-ul cu ”cele mai multe tragedii umane”, iar ”reforma nesimțită” a USR PLUS a devenit realitate.

”Sinistrul Sănătății, Vlad Voiculescu, trebuie să plece după tragedia de la Victor Babeș! Atunci când era în Opoziție și aveau loc tragedii, precum ceea de la Colectiv sau de la Piatra Neamț, „SINISTRUL SĂNĂTĂȚII”, Vlad Voiculescu, invoca sus și tare principiul responsabilității politice și cerea cu vehemență demisia miniștrilor Sănătății. Acum, Voiculescu se agață, fără rușine cu ghearele de scaunul de ministru, deși în mandatul său au avut loc cele mai multe tragedii umane: pacienți arși de vii sau sufocați din lipsă de oxigen, bolnavi în stare gravă evacuați în miez de noapte, morți îngropați dezbrăcați în saci de plastic”, acuză deputatul PSD pe pagina sa de socializare.

Asta e „reforma nesimțită” pe care o face USR+. Principiile sunt bune doar pentru alții, niciodată pentru miniștri lor! Indiferent a cui este culpa penală pentru moartea celor trei pacienți de la Victor Babeș, trebuie să existe și o RASPUNDERE POLITICĂ din partea celor care au păstorit acest sistem.

Iar răspunderea politică cea mai mare trebuie să o suporte cel care conduce sistemul, adică ministrul Sănătății”

Mihai Fifor, preșdinte PSD Arad

Mihai Fifor: ”Nu cred că a existat vreodată o gașcă de oameni mai cinici, mai iresponsabili…”

Respectarea unor principii politice, doar atunci când te poziționezi în Opoziție, nu este o soluție. Mihai Fifor vede în noua guvernare doar o ”gașcă de oameni cinici”, dar și ”iresponsabili”, oameni pentru care soarta României – în general – și sistemul de sănătate din România, în ultimă instanță, nu sunt principala preocupare, așa cum ar fi normal.

Președintele PSD Arad consideră că singura soluție pentru rezolvarea acestei ecuații medicale care duce, în continuare, la pierderea de vieți omenești rămâne demisia ministrului Sănătății. 

”Acesta este principiul pe care cei de la USR+ îl cereau cu vehemență atunci când erau în opoziție și aveau loc tragedii care șocau întreaga opinie publică, de exemplu, demisia cerută de Voiculescu după tragedia de la Colectiv. Principiu bun doar pentru alții, pentru ei, nu! Nu cred a existat vreodată o gașcă de oameni mai cinici, mai iresponsabili și mai puțin preocupați de soarta României și a românilor ca cei care azi îl sprijină pe Voiculescu continue în distrugerea dementă a sistemului de sănătate românesc, în plină pandemie”, conchide Mihai Fifor în postarea sa.

”Voiculescu trebuie plece urgent. Nu e doar o necesitate… este unica soluție de a opri distrugerea programatică a sistemului de sănătate din România”

Mihai Fifor

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
IREAL! Notă de plată de 2.612 ron la restaurantul Taverna Racilor al lui Pescobar. Doar...
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
Alertă pe litoral: Cadavrul unei tinere de aproximativ 25 de ani a fost găsit pe...
Cum face amor, la 85 de ani, Jane Fonda: 'Îmi pun picioarele după...'
Singura declaraţie făcută de Guess Who după ce ar fi fost prins drogat cu cocaină...
Amenzi USTURĂTOARE pentru șoferii care nu au aceste obiecte în mașină!
FOTO/VIDEO - O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a...
Narcisa Guță a recunoscut! Cu cine s-a bătut aceasta? „Răzbunare pentru băiat! Am stat 4...
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
Biden, despre blocajul guvernamental care ar putea arunca America în haos: ,,mingea este la republicanii...
BOMBA! Milionarul arestat și-a dus femeile, în același timp, în Loft! Ea e amanta lui...
SECRETUL diamantelor! Cum știi că ce ai cumpărat NU ESTE doar un FALS?
GAME OVER, HALEP! A venit și suspendarea numărul 2. Câți ani a primit acum
Câți bani primește de la stat miliardarul Ion Țiriac, lună de lună
Andrei Ungureanu, cunoscut ca „Omul cu Tourette”, acuzații grele la adresa fostei soții. Fanii nu...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: Ai iubit-o mult? Bulă: Sigur, dormeam la altele ca să...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...