Mihai Fifor, valul scumpirilor și ”Guvernul Austerității”: ”Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”

Mihai Fifor, valul scumpirilor și ”Guvernul Austerității”: ”Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”
Mihai Fifor, valul scumpirilor și ”Guvernul Austerității”
Publicat: 02/08/2021, 17:26
Actualizat: 02/08/2021, 17:26

Deputatul PSD Mihai Fifor transmite actualilor guvernanți că, potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică (INS), inflația a înregistrat, în luna iunie 2021, o creștere alarmantă.

Practic, scrie Mihai Fifor în mediul online, în numai 6 luni s-a ajuns la cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani. Cifră cu ghinion sau nu, cert este că ”spirala ucigătoare a scumpirilor” nu se va opri, avertizează social-democratul.

Legea consumatorului vulnerabil ar trebui înscrisă pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților și adoptată de urgență, solicită deputatul PSD.

”Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani! Și, din nefericire, nu există niciun semn că această spirală ucigătoare a scumpirilor se va opri. Dimpotrivă!

PSD somează guvernul Cîțu și pe liderii coaliției PNL-USR-UDMR să coboare în lumea reală. Să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă față scumpirilor”, solicită Mihai Fifor.

”Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil și PSD insistă acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților, care urmează să fie convocată. PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, produce un dezastru. Am avut dreptate, încă o dată!”

Mihai Fifor

”Toate prețurile cresc exploziv și fac praf puterea de cumpărare”

Puterea de cumpărare a românilor scade în fiecare zi, într-un astfel de context, mai scrie Mihai Fifor, scumpirile afectând exact utilitățile esențiale.

”Prețul venirii la putere a Guvernului Austerității” va fi plătit, în iarnă, tot de români, iar actuala guvernare este etichetată drept ”toxică, nocivă și ticăloasă” de către deputatul PSD.

”Toate prețurile cresc exploziv și fac praf puterea de cumpărare, urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale: energie electrică, gaz, combustibil. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare. A liberalizat piața energiei cu justificarea că astfel prețurile vor scădea și acum, când românii se sufocă sub impactul scumpirilor, explică, cu un inegalabil cinism, că România are „printre cele mai mici prețuri din Europa” la energia electrică, fără să scoată un sunet că are și cele mai mici salarii din Europa.

Mai e o lună de vară și, odată cu venirea sezonului rece, românii vor înțelege, cu adevărat, care a fost prețul venirii la putere a Guvernului Austerității! #WinterIsComing” (n.red. – vine iarna, celebra replică din ”Game of Thrones”), încheie deputatul PSD Mihai Fifor.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...