Mirabela Dauer, totul despre marea sa iubire: „Ne vom revedea cândva…”

Mirabela Dauer, totul despre marea sa iubire: „Ne vom revedea cândva...”
Mirabela Dauer, totul despre marea sa iubire: „Ne vom revedea cândva...” / Foto: Facebook / Mirabela Dauer - Pe scena iubirii
Publicat: 23/07/2021, 17:45

Mirabela Dauer, una din vocile de aur ale muzicii românești, a făcut noi dezvăluiri despre viața ei personală. Artista a fost măritată cu Willy Dauer, dar a recunoscut că nu el a fost marea ei iubire.

Un bărbat misterios, cunoscut în SUA, i-a furat inima Mirabelei Dauer, în 1996, scrie b1tv.ro. Relația lor s-a încheiat în 2000, iar, la scurt timp, bărbatul a și murit.

Mirabela Dauer, mariaj de 18 ani cu Willy Dauer, primul ei soț

Invitată la podcast-ul „FAIN & SIMPLU”, Mirabela a vorbit despre primul ei soț, Willy Dauer.

Artista avea 18 ani când s-au căsătorit și a ales această cale pentru a „fugi de acasă”.

Dragostea de distracție și o prietenie trainică au reprezentat liantul din relația Mirabelei cu Willy.

„Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți. Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata. A fost singura persoană dintre cei apropiați care a venit la înmormântare la tatăl meu. Și m-a sprijinit foarte tare, eu eram devastată”, a povestit interpreta.

Marea dragoste a Mirabelei Dauer

Mirabela a vorbit despre marea ei dragoste, Tudor, alături de care a fost între 1996 și 2000.

Artista a preferat să vină acasă, chiar dacă bărbatul a rugat-o să rămână în SUA.

„L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot.

Mă diviniza. Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm. Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mai povestit Mirabela.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase