Mircea Badea, idee inedită pentru turism: „Mai recomand și castori. Sunt singurii care mai pot construi ceva în țara asta”

Mircea Badea, idee inedită pentru turism: „Mai recomand și castori. Sunt singurii care mai pot construi ceva în țara asta”
Mircea Badea, propunere inedită pentru turism: „Mai recomand și castori. Sunt singurii care mai pot construi ceva în țara asta”
Publicat: 14/06/2021, 05:00
Actualizat: 15/06/2021, 09:37

Jurnalistul Mircea Badea a făcut o propunere cel puțin inedită la „Sinteza Zilei”, care ar putea salva economia aducând mai mulți turiști în România. Afirmația vine după ce în Sectorul 1 a fost semnalată prezența… vulpilor!

Mircea Badea a întrebat dacă putem vedea și lupi și s-a declarat foarte interesat de momentul în care în Sectorul 1 vor apărea și cămilele. Prezentatorul tv are sfaturi pentru revigorarea turismului în România.

Mircea Badea: „Dar cămile când bagă?”

„Eu dacă aş fi o vulpe aş sta în Sectorul 1. Dar cămile când bagă? Este foarte mişto. Ziceţi, ce aminale aţi vrea să vedeţi în Sectorul 1?

Adevărul este că prinţul Charles vine la localitatea de lângă Sibiu pentru că alteţa sa a zis: domne, mă uit aici şi văd cu animale de tracţiune, adică la carul cu boi.

„Unde mai vezi car cu boi? Coasă? În Europa?”

Unde dracu’ mai vezi car cu boi? Unde mai vezi tu că se dă la coasă? Cine mai coseşte în Europa? Deci domnu’ prinţ vine în România ca în Evul Mediu. Pentru el o călătorie în timp.

Deci va fi foarte tare. Dacă pe lângă vulpi, mai apar nişte râşi, nişte jderi, niște castori să facă nişte chestii mişto, nişte construcţii că şi aşa doar castorii mai pot să construiască ceva în România. Îţi dai seama că va veni turistul străin în Safari? Cum te dai jos la frumosul aeroport Otopeni, frăţioare, la trei minute intri în Safari, tata. Îţi dai seama ce şansă e asta?

„Unde stă Borcea?”

Şi unde stă Borcea? E foarte important, pentru că în Delta Dunării există braţul Borcea. Păi şi în Sectorul 1 nu există? Şi acoloşa pe nordului unde e penthhouse şi e bloace să se facă de acum înainte, în spiritul locului, să se facă penthouse din chirpici”, a propus Mircea Badea.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase