Misterul morții bebelușului Denis. Mama îndurerată susține că i s-a ascuns adevărul! „Este de luat în calcul orice variantă” (VIDEO)

Publicat: 20/03/2021, 15:39

O femeie din Argeş a făcut o plângere penală după ce a intrat în posesia unor documente medicale care conţin discrepanţe faţă de cele iniţiale eliberate în urmă cu patru ani, atunci când i-a murit bebelușul, la doar câteva zile de viața. Femeia încă aşteaptă ca justiţia să stabilească responsabilii de moartea copilului său.

În 2017, acestei femei i-a murit copilul la doar câteva zile de la naștere din cauza unor complicații. De atunci femeia aşteaptă o soluţionare a dosarului cu acuzaţii de ucidere din culpă deschis după decesul micului Denis.

Bebeluşul a venit pe lume prin cezariană, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, primind la naştere scorul Apgar 9. Mamei i s-a spus că este sănătos, însă după două zile, femeia a aflat că starea lui s-a înrăutăţit pe fondul unei infecţii grave şi că trebuie transportat la Bucureşti.

Nou-născutul a fost urcat în ambulanţă pentru a fi dus spre un elicopter venit special să-l transfere la un alt spital.

Micuţul a intrat însă în stop cardio-respirator cu doar 200 de metri înainte de a ajunge la elicopter, iar ambulanţa s-a întors din drum.

Bebeluşul a fost resuscitat în spital şi a mai trăit trei ore. Cauzele decesului au fost insuficienţă multiplă de organe, stare toxico-septică, pneumonie lobară dreapta, hemoragie meninge, ascită, gangrenă embolică degete picior stâng, se arată în certificatul medico-constatator al decesului.

Discrepanţele o fac pe mamă să creadă că bebeluşul ar fi fost schimbat în maternitate cu un alt nou-născut şi are speranţa că fiul ei ar putea fi în viaţă.

Ce spun reprezentanții SJ Argeș

„Referitor la neconcordanțele la care faceți referire, precizăm că nu a fost depusă o plângere în acest sens în cadrul instituției noastre. Se vor dispune verificări în limita competenței instituției noastre”, a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Argeș.

Mama bebelușului ia în calcul orice variantă

„În fișa de autopsie apare altă greutate, alți centimetri, 52. În fișe găsim tratamente după deces. Pe tura ei a fost. L-a văzut soțul meu seara…

Este de luat în calcul orice variantă, mai ales că în fișa copilului, la naștere, a avut 3 kg 140 g și 50 cm, iar în autopsie scrie 3 kg 200 g și 52 cm. Sunt două instituții care nu ar avea de ce să greșească. Nu are cum să crească 2 cm în 3 zile. Ca să nu mai vorbim de falsurile din înscrisuri. Avem radiografie pulmonară din februarie, dar el e născut în martie. Pe fișa asistentelor scrie un antibiotic, pe fișa copilului alt antibiotic administrat.

Acum tot ne uitam în acte, de ce nu ne-a răspuns procurorul, ne-am uitat și am văzut că nu corespund seriile, la certificatul de naștere. Am găsit alte nereguli.

Vinovații stau liniștiți, nu avem cum să trecem peste… Am făcut plângere penală pentru falsuri în înscrisuri la secția 2, așteptăm să fim audiați, avem dosarul de ucidere în culpă la Parchet. Dacă e nevoie de exhumare, apelăm și la asta.

Dacă s-ar lua în calcul o asemenea variantă, cum că ar fi în viață, logic că l-aș lua acasă.”, a declarat Mădălina Badea Ciupitu, mama bebelușului.

Noi verificări în acest caz

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti anunţă noi verificări, în acest caz.

La începutul acestei săptămâni, a fost deschis un nou dosar cu privire la infracțiunea de fals în înscrisuri. Femeia își vrea copilul înapoi, dacă se va dovedi că are dreptate.

Un nou transfer de TOP la CFR Cluj. Şefii campioanei României îi îndeplinesc toate dorinţele...
Prodanca a aflat cine e amanta lui Reghe şi o AMENINŢĂ în ultimul hal: 'O...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
Alimentul care scade temperatura corporală. 10 mâncăruri pentru caniculă
Andreea Marin ARUNCĂ BOMBA! Vedeta, însărcinată? ‘Vom avea şi un copil!’
Patrick, fiul lui Cristi Borcea, lovitură în imobiliare la malul mării! A investit peste 20...
Informaţia IMPORTANTĂ care NU va mai apărea în BULETINE! E o premieră în România
Energia electrică a atins cel mai mare preţ înregistrat vreodată pe piaţa spot din România
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
„Ce e mai rău abia urmează”. Cum va arăta viața pe Terra peste 30 de...
Prodanca a aflat cine e amanta lui Reghe şi o AMENINŢĂ în ultimul hal: 'O...
O RACHETĂ de mari dimensiuni a fost descoperită pe un câmp. Din ea iese ceva...
Alimentul oltenesc după care nemții sunt înnebuniți. Producția ia imediat drumul Germaniei, românii nu apucă...
A pus apă și acid citric în fierul de călcat, timp de 30 de minute....
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Ultima oră: Celebrul om de afaceri S-A SINUCIS... Primele informații
SE SCHIMBĂ harta Europei! Uniunea Europeană SE RUPE în bucăți
A murit Ion Ghițulescu, legendarul jurnalist. Vocea sa era ascultată de milioane de români
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...