Moarte inexplicabilă a unei prezentatoare de știri din Statele Unite. Femeia s-ar fi sinucis

Moarte inexplicabilă a unei prezentatoare de știri din Statele Unite. Femeia s-ar fi sinucis
Sursa foto: Facebook/Neena Pacholke
Publicat: 30/08/2022, 17:34

O prezentatoare a știrilor de dimineață din statul american Wisconsin a murit, în mod subit, sâmbătă, la vârsta de 27 de ani. Femeia și-ar fi pus capăt zilelor, iar familia și colegii ei se află în stare de șoc.

„Neena Pacholke, iubita noastră prezentatoare a știrilor de dimineață a murit, în mod subit, sâmbătă. Întreaga echipă de aici, de la News 9, este absolut devastată de pierdere, așa cum știm că sunt și mulți alții”, a transmis, într-un comunicat, postul de televiziune News 9 WAOW, la care femeia era angajată.

Neena Pacholke a copilărit în orașul american Tampa și a jucat baschet pentru Universitatea din Florida de Sud. Sora ei mai mare, Kaitlynn Pacholke, a declarat pentru ziarul Tampa Bay Times că femeia era logodită și urma să se căsătorească în același moment în care a decis să-și pună capăt zilelor. „Era ca un mic glob de soare, iar zâmbetul ei era iradiant. Sora mea a fost de departe cea mai fericită persoană pe care credeam că o cunosc”, a afirmat Kaitlynn Pacholke.

Printre ultimele postări pe Twitter ale lui Neena Pacholke se numără și un citat al autorului Jon Gordon despre pozitivitate și despre faptul că lucruri bune se anunță la orizont. „Nu suntem pozitivi pentru că viața este ușoară. Suntem pozitivi pentru că viața poate fi grea. Oferă-ți tie (și altora) răbdare. Vorbiți despre viață și încurajați-i și pe alții. Cautați binele azi. Amintiți-vă motivul pentru care o faceți. Aveți încredere că ceea ce este mai bun urmează să vină”, a scris Gordon în postarea originală.

News 9 și co-prezentatorul lui Pacholke au vorbit, într-o postare pe rețelele sociale, despre zâmbetul și personalitatea plină de culoare a femeii. „Era o persoană bună, cu o inimă mare și un zâmbet contagios. Ne va fi foarte dor de ea”, a transmis postul de televiziune.

Co-prezentatorul ei, Brendan Mackey, a spus că Pacholke era „cea mai strălucitoare persoană din încăpere”, cu „cel mai mare zâmbet și cel mai amuzant râs”. „Nu am întâlnit niciodată pe nimeni, în toată viața mea, care să fie mai iubit decât această fată. În fiecare zi, ea îi făcea pe oameni să zâmbească, fie că a fost printr-un ecran la TV sau doar fiind o prietenă incredibilă. Era atât de fericită și atât de plină de viață și un model demn de urmat”, a scris Mackey într-o postare pe Facebook.

Neena Pacholke s-a alăturat postului de știri News 9 WAOW, în mai 2017, ca jurnalist și i s-a oferit postul de prezentatoare, în februarie 2019. Jose Fernandez, antrenorul principal al echipei de baschet feminin al Universității din Florida de Sud, a declarat că întreaga echipă a fost „devastată” de moartea femeii. „Gândurile noastre sunt alături de familia Pacholke în această perioadă extrem de dificilă. Vă rugăm să rugați pentru ei”, a transmis Fernandez într-o postare pe Twitter.

Sora sa, Kaitlyn, este de părere că nu poți ști niciodată cu adevărat prin ce trece o persoană. „Uneori pur și simplu nu știi prin ce trec oamenii, indiferent cât de mult ai crede că tu cunoști pe cineva. Sora mea a avut acces la toate resursele pe care vi le puteți imagina. Era iubită de toată lumea. Era atât de bună la meseria ei”, a spus ea, potrivit New York Post.

De asemenea, Kaitlynn a precizat că sora ei mai mică avea un talent în a-i face pe oameni să se simtă speciali și importanți, indiferent dacă îi cunoștea de doar cinci minute sau de o viață întreagă. „Ea pur și simplu emana dragoste și pozitivitate și îi păsa atât de mult de oameni și să-i pună întotdeauna pe alții pe primul loc. Cred că a făcut acest lucru până la limita de a nu-i mai păsa de ea însăși”, a menționat sora femeii.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată