Modul uluitor prin care au ales să facă bani doi români (soț și soție) în Germania

Modul uluitor prin care au ales să facă bani doi români (soț și soție) în Germania
Foto: Pexels.com
Publicat: 03/12/2022, 13:33

Modul uluitor prin care au ales să facă bani doi români (soț și soție) în Germania lasă pe toată lumea fără cuvinte. Maria, o româncă de 28 de ani, și soțul ei, de 30 de ani, cerșesc pe străzile orașului Nürnberg din Germania îmbrăcați amândoi în hainele lui Charlot, cel mai faimos personaj interpretat de celebrul actor american Charlie Chaplin în filmul ”Vagabondul”.

Cei doi se deghizează impecabil, iar cei care îi întâlnesc în drumul lor prin Germania rămân uimiți. Cei doi soți fac un adevărat show de circ în plină stradă. De exemplu, la un semafor de lângă o stație de tramvai, Maria a apăsat butonul pentru pietoni al semaforului și acesta a devenit roșu, iar pentru șoferii care au oprit. Asfel, soțul său, degizat în Charlot, a dansat puțin pe carosabil, și-a învârtit de câteva ori bastonul și apoi a întins paharul alb ținut în mână celor mai apropiați șoferi care așteptau la semafor, potrivit rotalianul.ro.

Cei doi strâng zilnic aproximativ 30 de euro fiecare. Dincolo de felul în care au ales să își câștige banii pentru traiul zilnic, cei doi soți au o poveste tristă. Cei doi sunt părinții a trei copii cu care au venit în Germania, deoarece nu și-au găsit un loc de muncă în România.

Însă, uneori poliția îi alungă de la semafor. ”Practic, cerșitul nu este interzis. Intervenim doar atunci când există cerșetorie agresivă sau invaliditatea este falsificată. De exemplu, când cineva imită o persoană cu piciorul amputat, dar de fapt are piciorul legat la spate”, spune purtătorul de cuvânt al poliției, Michael Petzold.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase