Motivul surprinzător pentru care un român din Italia a fugit din arestul la domiciliu: „Am liniște doar când dormim”

Motivul surprinzător pentru care un român din Italia a fugit din arestul la domiciliu: „Am liniște doar când dormim”
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 25/04/2022, 17:27

Un român din Italia a încălcat arestul la domiciliu dintr-un motiv incredibil: acesta a vrut să scape de iubita sa, împreună cu care locuia.

El le-a spus anchetatorilor că preferă să fie arestat și că reușește să își găsească liniștea doar atunci când doarme, pentru că în rest se ceartă tot timpul cu iubita sa, și ea româncă, informează Adevărul.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a spus că nu mai dorește să mai stea sub același acoperiș cu femeia deoarece aceasta „îl aduce la disperare”.

„Arestați-mă! Sunt liniștit doar când dorm”

De asemenea, avocatul acestuia a spus că românul nu a vrut să scape efectiv de arestul la domiciliu, ci doar să scape de situația domestică pe care acesta o consideră „imposibilă”.

„M-am certat din nou cu iubita mea, nu mai pot suporta. Arestaţi-mă! Sunt liniştit doar când dormim. Ne certăm mereu. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor până la bucătărie. Nu vreau să mai ştiu nimic de ea”, a spus bărbatul.

Anchetatorii susțin că bărbatul a cunoscut o româncă ce locuiește în Pontedera. După ce au discutat pe internet timp de un an, cei doi au decis să se mute împreună. La scurt timp după ce s-au mutat, însă, relația s-a deteriorat.

Românul, care a încercat la un moment dat să se sinucidă, a părăsit locuința, deși știa că astfel comite infracțiunea de evadare din arestul la domiciliu.

Potrivit presei italiene, acesta era arestat la domiciliul partenerei sale, pentru contrabandă cu țigări. După ce a fugit de acasă, bărbatul s-a dus direct la secția de poliție.