Motorul unui autobuz a luat foc, lângă Aeroportul din Sibiu. În interior se aflau 30 de pasageri (VIDEO)

Motorul unui autobuz a luat foc, lângă Aeroportul din Sibiu. În interior se aflau 30 de pasageri (VIDEO)
FOTO: sibiuindependent.ro
Publicat: 15/12/2021, 18:06
Actualizat: 15/12/2021, 18:15

Motorul unui autobuz Tursib a luat foc, miercuri după-amiază, lângă Aeroportul Internațional din Sibiu. Pompierii au intervenit de urgență, dar până la sosirea forțelor de intervenție, atât șoferul autobuzului cât și cei aproxiamativ 30 de călători s-au autoevacuat în siguranță.

Pompierii militari au reușit să lichideze incendiul, dar traficul în zonă a fost îngreunat de intervenția forțelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

„Două echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadru ISU Sibiu au intervenit de urgență în municipiul Sibiu, sos Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autobuz transport persoane. Toți pasagerii din autobuz s-au autoevacuat în siguranță. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri militari. Acesta a afectat compartimentul motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului se află în curs de stabilire.” a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu, citată de sibiuindependent.ro.

Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase