„Ne faci de râs și în Praga!” Unde și-a parcat mașina un turist român, aflat în vacanță în Cehia

Ne faci de râs și în Praga! Unde și-a parcat mașina un turist român, aflat în vacanță în Cehia
Sursa foto: Facebook
Publicat: 07/12/2022, 08:36

Un clujean a devenit „viral” pe rețelele sociale, după ce a blocat ieșirea din parcarea hotelului la care era cazat în Praga.

Un clujean aflat în vacanță la Praga, în Cehia, a parcat Loganul pe trotuar și a blocat, practic, ieșirea din parcarea hotelului unde era cazat.

„Dacă ești pe grup ne faci de râs și în Praga. Te rog mută mașina. Ești de tot râsul. Blochezi ieșirea din parcarea hotelului”, a scris cel care a sesizat isprava românului.

Clujenii au reacționat imediat: „Acel moment când ieși din țară, dar mârlănia și stilul descurcăreț rămâne în tine. Ca și povestea cu lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Și când va pleca din hotel parcă văd că e obligatoriu dreapta la ieșirea din parcare, dar el o să facă o Românească spre stânga peste dubla continuă, las că merge și așa. Ăștia sunt cei mai nașpa ambasadori ai României”.

Foto: Info Trafic jud. Cluj

Cum și-a parcat BMW-ul un alt șofer, în Cluj-Napoca

Conducătorul auto al unui BMW a parcat pe două locuri destinate persoanelor cu handicap, în parcarea unui hypermarket din Cluj-Napoca, deși nu avea niciun handicap, susține presa locală din Cluj.

Bolidul său a fost fotografiată, imaginea devenind virală după ce a fost postată pe rețelele de socializare. Nici mesajele nu au lipsit, care au fost pro țo contra. Dacă unii l-au criticat, alții l-au apărat!

„Se poate numi aroganță sau nesimțire… sau se mai poate numi grija pentru cei ce nu știu a deschide ușile unei mașini într-o parcare și ți-o lovesc fără milă. (…) Sunt de acord că a parcat cam ca un «bombardier», dar poate omul știe că are o mașină puțin mai scumpă și poate îl doare sufletul când vine nea Măciucă și îi dă o ușă. Care sunteți șoferi știți foarte bine cum este”, a explicat unul dintre „avocații” celui care a parcat neregulamentar, pe două locuri.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase