Neluțu Varga, în stare gravă la spital! Patronul lui CFR Cluj este plasat în comă indusă și nu poate fi operat

Neluțu Varga, în stare gravă la spital! Patronul lui CFR Cluj este plasat în comă indusă și nu poate fi operat
nelutu varga
Publicat: 16/07/2022, 22:05

Neluțu Varga trece prin momente teribil de grele: patronul lui CFR Cluj a fost plasat în comă indusă. Așa cum a scris ProSport, Neluțu Varga a fost preluat de renumitul medic Ștefan Florian, care susține că omul de afaceri „este pe drumul cel bun”.

De-a lungul carierei sale în medicină, Ioan Ștefan Florian a efectuat peste 15.000 de operații neurochirurgicale, dintre care peste 4.000 în ultimii 5 ani, a operat aproape 6.000 de tumori cerebrale, peste 1.000 de anevrisme intracraniene și peste 350 de malformații artero-venoase.

UPDATE 20:33. CFR Cluj a emis un comunicat prin care anunță că starea lui Neluțu Varga este stabilă.

„Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj. 16.07.2022”, se arată în comunicatul formației din Gruia citat de prosport.ro

Neluțu Varga, în comă indusă la spital: „Nu mai putea vorbi!”

Neluțu Varga a suferit un atac cerebral, fiind în stare inoperabilă, cel puțin pentru moment. Informația confirmă ceea ce a scris ProSport, imediat după dezastrul lui CFR Cluj cu Pyunik Erevan.

„I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză. Am înțeles că este un tratament de ultimă generație. El a ajuns la spital și nu mai putea vorbi și avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, a declarat una dintre rudele lui Neluțu Varga, conform foaiatransilvana.ro.

Prin ce a trecut Neluțu Varga? A fost efectuat un prim examen tomograf/RMN, care a indicat că cea mai bună conduită terapeuetică pentru moment este inducerea acestei stări de neuro relaxare, urmând ca în viitorul apropiat, medicii să ia și alte decizii, susține sursa citată.

„E spre bine. Își revine. E pe drumul cel bun”, a fost comentariul făcut de medicul Ștefan Florian.

„Nu știu de unde are atâta putere, dorință, înțelegere. Stăteam și mă uitam la el, nu-mi venea să cred. Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale și nu putem decât să spunem că suntem alături de el. Nu de la rezultat, nu s-a simțit foarte bine. A investit foarte mult și din acest motiv ar trebui apreciat” – Cristi Balaj, despre Neluțu Varga

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase