Netflix a început filmările pentru „Wednesday” – sezonul 2, în Irlanda. Ce se întâmplă cu actorii români din distribuție și ce nume noi apar în serial

Publicat: 07/05/2024, 22:55
Actualizat: 08/05/2024, 02:58

Reprezentanții Netflix au anunţat, marţi, începerea filmărilor pentru sezonul 2 al serialului „Wednesday” în Irlanda, dar şi câteva personaje noi care se alătură distribuţiei. Astfel, producția primului serial original al Netflix, filmat în România, se mută într-o altă țară europeană.

Primul sezon de opt episoade, care a debutat iniţial în noiembrie anul trecut pe Netflix, a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 – martie 2022.

Printre locurile din țara noastră folosite pentru filmările la „Wednesday”, și care pot fi văzute în serial, s-au numărat Castelul Cantacuzino din Bușteni, gara din Sinaia, Casa Monteoru din București, Sera Veche a Grădinii Botanice din capitală și studiourile Buftea.

Și, chiar dacă acum nu se mai filmează în țara noastră, actorul și magicianul român Victor Dorobanţu, care îl interpretează pe Thing, va fi prezent şi în noul sezon.

Îndrăgitul personaj Thing a oferit noi scenarii actorilor pe platou, fiind și în centrul atenţiei pe noul canal TikTok al Netflix, alias „Thing Tok”, dedicat poveştilor despre Wednesday din perspectiva unică a lui Thing.

Tot în primul sezon al serialului, din distribuţia Wednesday a făcut parte un alt actor român, George Burcea, în rolul valetului Lurch, însă el a anunţat acum că a decis să nu mai apară și în noul sezon, din motive personale şi manageriale, informează Pagina de Media.

Serialul, în care misterul se împleteşte armonios cu supranaturalul, prezintă anii lui Wednesday Addams ca studentă la Nevermore Academy. „Wednesday” o urmăreşte pe Jenna Ortega în rolul personajului titular din „Familia Addams”, care se înscrie la Academia Nevermore.

Potrivit descrierii oficiale a primului sezon, Wednesday „încearcă să îşi stăpânească abilitatea psihică, să zădărnicească o serie de crime monstruoase care au terorizat oraşul şi să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinţii ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce navighează prin noile şi foarte încurcatele ei relaţii de la Nevermore”.

„Suntem încântaţi că întreaga familie Addams se va înscrie la Nevermore Academy în acest sezon, alături de o distribuţie de vis alcătuită din staruri şi chipuri noi”, spun creatorii Al Gough and Miles Millar, prin intermediul unui comunicat.

Netflix anunţă că în noul sezon al serialului de mare succes vor reveni actorii Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez şi Luyanda Unati Lewis-Nyawo.

Dar vor apărea şi nume noi. Printre actorii principali se numără Steve Buscemi (The Big Lebowski, Boardwalk Empire), Billie Piper (Scoop, I Hate Suzie), Evie Templeton (Return to Silent Hill, Lord of Misrule), Owen Painter (Tiny Beautiful Things, The Handmaid’s Tale) şi Noah Taylor (Law & Order: Organized Crime, Park Avenue).

Noi actori secundari vor fi Christopher Lloyd (Addams Family, Back to the Future), care a fost în trecut Uncle Fester în filmul Familia Adams, varianta din anii 90. Acestuia i se mai adaugă şi Joanna Lumley (Fool Me Once, Absolutely Fabulous), Thandiwe Newton (Westworld, Crash), Frances O’Connor (The Missing, The Twelve), Haley Joel Osment (The Kominsky Method, Somebody I Used to Know), Heather Matarazzo (The Princess Diaries, Scream) şi Joonas Suotamo.

Celebrul serial „Wednesday”, cea mai populară serie Netflix în limba engleză, cu peste 252.10 milioane de vizualizări în sezonul 1, a petrecut peste 20 de săptămâni în Top 10 Global şi a ajuns în Top 10 `Cele mai urmărite seriale” în 93 de ţări.

Printre producătorii executivi se numără şi Steve Stark, Andrew Mittman, Tommy Harper, Karen Richards, Kayla Alpert, Jonathan Glickman, Gail Berman şi Meredith Averill. Jenna Ortega va fi, de asemenea, unul dintre producătorii sezonului 2.

Regizori ai noului sezon sunt şi Paco Cabezas şi Angela Robinson.

Distribuţia este formată din: Jenna Ortega, Steve Buscemi, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Victor Dorobanţu, Moosa Mostafa, Isaac Ordonez, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Billie Piper, Georgie Farmer, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor cu Luis Guzmán şu Catherine Zeta-Jones; alături de Joanna Lumley, Thandiwe Newton, Jamie McShane, Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo cu Fred Armisen, Christopher Lloyd şi alţii.

FOTO – Caracter ilustrativ: Shutterstock

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Ea este Florentina, tânăra de 21 de ani din Făgăraș care a sfârșit tragic. A...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
BREAKING NEWS | Elicopterul cu președintele Iranului în el s-ar fi prăbușit!
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator între o...
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Ea este Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă cu bestialitate de propriul iubit, într-un apartament din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pentagon: Loviturile ucrainene au afectat 14% din capacitatea Rusiei de rafinare a petrolului
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
O nouă obligație UE în România. Românii nu vor mai găsi în magazine din iulie
Mașini Fiat, confiscate de autorități din cauza unui abțibild
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Nikola Tesla a iubit o porumbiță. „Dintre toate lucrurile, cel mai mult îmi plăceau cărțile”
×