Nicușor Dan a fost întrebat cât plătește pentru locul de parcare de acasă. Ce a răspuns edilul

Nicușor Dan a fost întrebat cât plătește pentru locul de parcare de acasă. Ce a răspuns edilul
Publicat: 31/08/2021, 13:58

Nicușor Dan a fost întrebat, marți, în timpul unei conferințe de presă, cât plătește pentru locul de parcare de la domiciliu.

„Eu locuiesc într-un cartier în care nu sunt trasate locuri de parcare, deci nu plătesc nimic pentru parcare”, a declarat, marți, Nicușor Dan.

Edilul a mai fost întrebat marți, în timpul unei conferințe de presă, de ce nu a primit în cele 10 luni de mandat niciun cetățean în audiență, deși s-au înregistrat aproape 700 de cereri în acest sens.

De ce nu primește Nicușor Dan cetățenii în audiență

„Am primit de asemenea mii de solictări scrise, toate aceastea sunt probleme (…)

Este mai eficient să rezolvi probleme a mii de oameni, decât să rezolvi problema unui singur om”, a declarat marți edilul Capitalei.

Ediul Capitalei și-a început prezentarea celor 10 luni de mandat acuzând administrația condusă de Gabriela Firea că a lăsat primăria în faliment.

„Bucureștiul, așa cum l-am preluat, era un pacient în comă la Terapie Intensivă”

„Bucureștiul, așa cum l-am preluat, era un pacient în comă la Terapie Intensivă. Când ai un pacient la Terapie Intensivă singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-l stabilizezi și cea mai mare parte a acestor zece luni a fost dedicată stabilizării administrației acestui oraș și a chestiunilor de fundament, de structură, nu de suprafață. Am preluat o primărie în faliment, în sensul cel mai propriu, adică nu ai bani să plătești ceea ce trebuie să plătești”

Totodată, edilul a susținut că fosta administrație s-a ocupat de anveloparea de blocuri, fără a finaliza lucrările.

„Facem ordine în haosul creat de fosta administrație. Administrația Firea a luat proiecte de la primăriile de sector, de exemplu, anvelopări de blocuri, pe care bineînțeles că nu le-a făcut”, a declarat Nicușor Dan.