Nicușor Dan, anunț despre Târgul de Crăciun. Ce se va întâmpla în acest an în centrul Bucureștiului

Nicușor Dan, anunț despre Târgul de Crăciun. Ce se va întâmpla în acest an în centrul Bucureștiului
Târgul de Crăciun din Piața Universității, în anii trecuți. Foto: Mediafax
Publicat: 11/11/2021, 13:41
Actualizat: 11/11/2021, 13:43

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, joi, că un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii se va organiza în acest an „în condiţiile în care criza sanitară ne lasă”.

„În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, dar care nu va costa Municipalitatea nimic. Toate costurile pe care Municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze  acest târg de Crăciun”, a declarat, joi, Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit primarului, primăria ar putea câștiga pentru prima dată din organizarea unui târg de Crăciun.

Se vor folosi luminițele din anii trecuți

„Ar fi prima dată când Primăria Capitalei nu ar cheltui, ci ar câştiga din organizarea târgurilor de Crăciun. Numai că suntem în nişte condiţii pandemice care opresc organizatorii privaţi să aibă prezenţă sută la sută, pe respectivul teren. Şi atunci, am propus ca aceste taxe să fie reduse în condiţiile pandemice de azi, şi numai până la sfârşitul acestui an”, a mai declarat Nicușor Dan.

În ceea ce privește luminițele de Crăciun din oraș, primăria va folosi elementele cumpărate în anii trecuți.