Noi dezvăluiri îngrozitoare din ATI Sibiu. „Se omoară oameni prin sedare! Mizau pe pacienții fără aparținători”

Noi dezvăluiri îngrozitoare din ATI Sibiu. „Se omoară oameni prin sedare! Mizau pe pacienții fără aparținători”
Noi dezvăluiri îngrozitoare din ATI Sibiu. „Se omoară oameni prin sedare! Mizau pe pacienții fără aparținători” / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 10/03/2021, 11:51

Noi dezvăluiri îngrozitoare din ATI Sibiu. Angajații spitalului s-au pornit pe vorbit și nimeni nu pare a avea puterea să-i oprească. Acum, o asistentă care lucrează în secția de Antestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Județean Sibiu povestește ce se întâmplă acolo. „Am văzut cum se omoară oameni prin sedare”, spune ea.

Din cele relatate și preluate de Digi 24, medicii de pe Secția ATI  mizau pe pacienții Covid care nu aveau aparținători. „Puteau să le facă orice”, dezvăluie asistenta.

Noi dezvăluiri îngrozitoare din ATI Sibiu. „L-au sedat și a făcut stop, l-au resuscitat, dar…”

Astfel, asistenta de la Sibiu susține că pacienții Covid care ajung pe ATI sunt, pur și simplu, omorâți de medicii care îi sedează chiar și atunci când nu e nevoie!

„Am văzut cum se omoară oameni prin sedare. Mergeau seringile automate. N-am văzut să-și revină nimeni. Lăsam pacientul bine și a doua zi nu-l mai găseam. Mi se spunea că a fost agitat, l-au sedat și a făcut stop, l-au resuscitat, dar, din păcate… La toți pacienții care au fost legați și strânși, n-am văzut decât mâini umflate, edeme la picioare. Se miza mai mult pe oamenii care n-aveau aparținători sau erau plecați. Aia însemna că oamenii aceia nu aveau pe nimeni, puteau să le facă orice”, dezvăluie asistenta.

În acest caz, Parchetul a deschis un dosar penal și se fac cercetări.