UPDATE | Notă de plată de 30.000 de euro, într-un club de fițe din Mamaia. Şampanie adusă cu alai şi artificii pentru un politician care a cochetat și cu actoria

UPDATE | Notă de plată de 30.000 de euro, într-un club de fițe din Mamaia. Şampanie adusă cu alai şi artificii pentru un politician care a cochetat și cu actoria
FOTO - caracter ilustrativ: captură video - G4media.ro
Publicat: 10/08/2021, 02:05
Actualizat: 10/08/2021, 16:28

Mihai Gabriel Popescu, alias Mișu Pricopsitu, actorul din filmul Miami Bici produs de Codin Maticiuc, a petrecut alături de prieteni în clubul Nuba din stațiunea Mamaia, la plecare fiind plătită pentru consumație suma de 148.840,50 de lei, adică aproximativ 30.000 de euro, informează Replica de Constanța.

UPDATE: Nota de plată nu a fost plătită de politicianul Mihai Popescu, ci de unul dintre prietenii cu care acesta a petrecut în clubul Nuba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit unor surse.

FOTO – Replica de Constanța

Acesta a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică (8/9 august), alături de iubita sa, Eliana, și câțiva prieteni, în clubul de fițe din Mamaia. La un moment dat, printre alte produse, au comandat și șampanie scumpă, adusă cu artificii pe o miniatură a unei vas de pirați.

Mihai Popescu și iubita sa, Eliana (FOTO: Facebook/Replica de Constanța)

Potrivit sursei citate, imediat după party, el ar fi plecat direct la aeroport, de unde a zburat spre Miami, SUA.

De altfel, Popescu trăiește în Miami, iar la vila acestuia au fost filmate multe dintre scenele din Miami Bici, după cum a dezvăluit Codin Maticiuc, care a jucat rolul principal.

Și Mișu Popescu face parte din distribuție, în rolul băiatului rău. În locul în care s-au filmat multe scene din film, Popescu a înființat sediul PNL din USA, mai notează sursa citată.

FOTO – Facebook.com/Mihai Gabriel Popescu

Mihai Popescu a intrat în politică în anul 1990, în PNŢCD, iar un an mai târziu a devenit liberal. Pe vremea când Ludovic Orban era ministru al Transporturilor, în 2007, acesta l-a luat drept consilier personal şi administrator la compania de drumuri a ministerului, CNADNR.