Novac Djokovic a cumpărat 80% dintr-o companie de biotehnologie cu scopul de a dezvolta un tratament anti-COVID

Novac Djokovic a cumpărat 80% dintr-o companie de biotehnologie cu scopul de a dezvolta un tratament anti-COVID
Novak Djokovic | Foto - Profimedia Images
Publicat: 19/01/2022, 21:35

Jucătorul sârb de tenis Novac Djokovic a cumpărat 80% din compania daneză de biotehnologie QuantBioRes cu scopul de a dezvolta un tratament medical pentru Covid-19, a declarat directorul executiv al companiei.

Novak Djokovic intenționează să se implice personal în lupta anti-COVID după ce a fost expulzat din Australia pentru că este nevaccinat, relatează Reuters

Jucătorul sârb a pierdut recursul în instanţă împotriva anulării vizei sale şi nu a mai putut participa la Australian Open.

Viza lui Djokovic, care este nevaccinat, a fost revocată pentru a doua oară vineri, după ce ministrul imigraţiei, Alex Hawke, a declarat că prezenţa sârbului în Australia reprezintă un risc pentru sănătatea publică, potrivit SkyNews.

Aceasta urmează controversei privind decizia de a acorda lui Djokovic o scutire de la cerinţele de vaccinare COVID pentru a juca la Australian Open.

Lui Djokovic i-a fost revocată prima dată viza la sosirea la Melbourne, dar a câştigat un recurs în instanţă împotriva acestei anulări care i-a permis să rămână în Australia.