O bloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14. Ce a scris în biletul de adio

O bloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14. Ce a scris în biletul de adio
Foto: Instagram/ nicuseaaa
Publicat: 10/06/2021, 19:33
Actualizat: 22/07/2021, 00:36

O bloggeriță din Chișinău, populară pe Instagram, acolo unde avea aproape 100.000 de urmăritori, s-ar fi sinucis, lăsând un bilet de adio. Incidentul a avut loc în seara de 9 iunie, în Chișinău.

Poliția a fost alertată la ora 22:30, precum că o tânără s-a aruncat în gol de la ultimul etaj al unui bloc.

Polițiștii au depistat trupul neînsuflețit în curtea blocului, iar medicul legist a constatat decesul și că nu au existat urme de violență, în afara celor specifice căderii de la înălțime.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la locul faptei, polițiștii au depistat în curtea blocului cadavrul unei tinere care, după cum s-a stabilit, era în vârstă de 24 de ani, iar la examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. În cadrul documentarii la fața locului, polițiștii au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol. Aceasta locuia împreuna cu prietenul ei, iar în momentul tragediei era singură acasă”, transmite serviciul de presă al poliției.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a precizat pentru Sputnik Moldova că bloggerița s-a aruncat de la etajul 14 al blocului în care locuia împreună cu iubitul său.

Potrivit vecinilor, nu s-a auzit scandal sau țipete din apartamentul în care vloggerița de 24 de ani locuia cu iubitul său.

Fata a lăsat și un bilet de adio, în care își cere iertare de la cei apropiați

Când s-a petrecut tragedia, tânăra era singură acasă. Mai mult, ea și-a anunțat intenția de a pleca din viață pe pagina sa de Instagram. Ea a postat o poză pe fundal negru cu descrierea “Sfârșit”, la care au curs mii de mesaje de regrete și condoleanțe.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Oamenii legii urmează să stabilească ce a determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest teribil.