O femeie a murit după ce a fost lovită de trenul Vaslui-Iași. Se ia în calcul și ipoteza sinuciderii

O femeie a murit după ce a fost lovită de trenul Vaslui-Iași. Se ia în calcul și ipoteza sinuciderii
Publicat: 27/09/2022, 12:33

O femeie de aproximativ 50 de ani a murit, luni seară, după ce a fost surprinsă de tren în Iași, în zona pasajului către Selgros, din cartierul CUG. Femeia încă nu era identificată marți, la orele prânzului, și încă se faceau cercetări pentru a se stabili dacă a fost vorba despre sinucidere sau dacă aceasta nu s-a asigurat în momentul în care a traversat calea ferată.

Accidentul feroviar a avut loc luni seară, în jurul orei 21.30, când trenul care mergea pe ruta Vaslui-Iași a lovit mortal o femeie. Circulația feroviară a fost oprită pentru câteva zeci de minute.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de primă intervenție, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu medic, precum și o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași. Echipajul medical a găsit femeia inconștientă, iar la 21.55 a fost declarat decesul.

„Nu s-ar fi asigurat la traversarea căii ferate”

„La data de 26 septembrie, în jurul orei 21.30, polițiștii de la Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că trenul Vaslui-Iași a surprins și accidentat mortal o femeie, care nu s-ar fi asigurat la traversarea căii ferate. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii situații de fapt, precum și pentru identificarea femeii”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Mecanicul locomotivei a fost testat de către polițiștii cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Mădălina Olariu
Mădălina Olariu a absolvit licența și masteratul în Jurnalism și Științe ale Comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Din anul 2016 este reporter responsabil de domeniul „Sănătate” la Ziarul de Iași, unde acoperă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase