O femeie din Gorj și băiețelul său de numai 4 ani au fost dați dispăruți. Cei doi au plecat de acasă și nu s-au mai întors

O femeie din Gorj și băiețelul său de numai 4 ani au fost dați dispăruți. Cei doi au plecat de acasă și nu s-au mai întors
Foto: IPJ Gorj
Publicat: 17/09/2022, 18:21

Polițiștii din Gorj fac eforturi pentru găsirea unei femei de 38 de ani care a dispărut de acasă împreună cu fiul ei de doar patru ani.

Femeia și copilul sunt din localitatea Bustuchin din județul Gorj, iar autoritățile au fost alertate în legătură cu dispariția acestora de către soțul femeii.

Poliția informează că femeia se numește Elena Călugăru și are 38 de ani.

„La data de 16 septembrie a.c., Secția 8 Poliție Rurală Stoina a fost sesizată de către un bărbat din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că soția sa, Călugăru Elena, de 38 de ani a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fiul lor de 4 ani și nu a mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj, citați de Observator.

Semnalmentele femeii dispărute în Gorj

Femeia dispărută are următoarele semnalmente:

  • înălțimea de aproximativ 1.60 metri
  • greutate aproximativă 90 kg
  • ochi căprui, păr negru, față ovală.

La data plecării, femeia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colant de culoare negru, un tricou de culoare închisă, iar în picioare purta adidas de culoare negru. Minorul era îmbrăcat în costum de blugi de culoare albastru, părul negru, scurt.

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea femeii și a minorului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase