O femeie din SUA susține că a slăbit 19 kilograme după ce a mâncat cenușa soțului ei: Nu mă pot opri. Am ajuns să iubesc acel gust

O femeie din SUA susține că a slăbit 19 kilograme după ce a mâncat cenușa soțului ei: Nu mă pot opri. Am ajuns să iubesc acel gust
Publicat: 20/10/2021, 13:00
Actualizat: 20/10/2021, 13:01

O dietă ciudată este promovată de o femeie din SUA. Aceasta susține că a reușit să slăbească 19 kilograme, după ce a mâncat cenușa soțului ei mort.

Potrivit „The Sun”, Cassie, în vârstă de 26 de ani, rezidentă în Tennessee, și-a pierdut soțul la doi ani de la căsătorie. Ambii s-au căsătorit în 2009, iar în 2011, soțul lui Cassie a murit în urma unui atac de astm. Moartea timpurie a soțului a fost un șoc pentru Cassie. Ea a păstrat cu ea cenușa soțului ei mort.

Femeia şi-a găsit alinarea purtând cu ea, oriunde mergea, cenuşa răposatului ei soţ.

„Îl duc pe soț peste tot”

„Îl iau cu mine peste tot, la magazin, la cumpărături, la film, în oraş să mănânc, oriunde merge. De fiecare dată când merg la magazin cumpăr mâncarea care îi plăcea lui, nu o mănânc, doar o gătesc pentru el. Unii râd, cred că glumesc, dar vorbesc serios, fac totul pentru soţul meu”, a mărturisit Cassie.

Dependenţa acesteia a evoluat într-o obsesie mai periculoasă.

„Cred că odată cu transferul cenuşii sale, o parte a căzut şi într-o cutie de carton şi pe mâinile mele. Nu am vrut să şterg cenuşa, adică e soţul meu, nu am vrut să îi şterg urmele, aşa că m-am lins pe degete. Şi iată-mă astăzi, aproape două luni mai târziu, nu mă pot opri din a-mi mânca soţul. Mai întâi îmi ling degetul şi împrăştii cenuşa pe bune şi apoi o mănânc. Are gust de ouă stricate, nisip şi hârtie, dar am ajuns să iubesc acel gust, a început prin a nu-mi dori să scap de cenuşă, iar acum am ajuns să o mănânc. Am pierdut 19 kilograme de când soţul meu a murit, practic singurul lucru pe care îl mănânc e cenuşa”