O mamă din Focşani reclamă comportamentul inadecvat al unei asistente medicale de la Spitalul de Urgenţă. Femeia i-a adresat cuvinte grele ei și fetiței sale

O mamă din Focşani reclamă comportamentul inadecvat al unei asistente medicale de la Spitalul de Urgenţă. Femeia i-a adresat cuvinte grele ei și fetiței sale
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 18/08/2022, 17:32
Actualizat: 18/08/2022, 17:33

O mamă din Focşani a povestit, pe reţele de socializare, întâmplarea nefericită prin care a trecut zilele trecute la Spitalul de Urgenţă. Femeia a mers cu fetiţa ei la spital, din cauză că avea temperatură foarte mare, însă asistenta medicală care a întâmpinat-o s-a simţit deranjată de prezenţa ei și i-a adresat cuvinte grele.

„Încep prin a vă povesti o întâmplare şi pentru a arăta, încă o dată, trista realitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Sf. Pantelimon’ Focşani, de care m-am lovit în această dimineaţă. Ajung la urgenţe cu fetiţa mea de 11 luni, la ora 5:20, având febră 39,3. Ciocănesc discret la uşă… nimic… Ciocănesc a doua oară, în continuare nimic. Împreună cu soţul meu, hotărâm să intrăm. Dintr-o dată, se deschide o altă uşă, de unde iese o ‘doamnă’ abia trezită din somn şi evident deranjată de prezenţa noastră. Se uită la noi, închide uşa şi spune următoarele, citez: ‘Să-mi bag pu**, îi găseşte dracii numai la ora asta să vină. Ferească Dumnezeu’.

Iniţial am crezut că nu aud bine, astfel i-am răspuns nedumerită: ‘Poftim?!’, ea răspunzându-mi: ‘Ce poftim? Vă găsiţi doar la ora asta să veniţi.’ (Menţionez că toate astea ţipând).

Vă spun sincer că am rămas şocată, nu-mi venea să cred că se întâmplă cu adevărat. Bineînţeles, nu o să spun că noi am tăcut din gură şi să înghit nesimţirea acestei femei, am reacţionat, la care ea a început să ţipe că va suna la poliţie, încă nu ne-am lămurit pentru ce anume. Cand am vrut să plecam, dânsa a mai spus: ‘Ati venit să vadă doctorul copilul? Treceți dracului să-l văd.’

Gardienii, probabil cunoscând situaţia, doar se uitau la noi şi a fost de ajuns să înţelegem că nu e ceva neobişnuit. Prin urmare, am ameninţat-o pe dânsa că o voi filma dacă nu încetează să urle şi a hotărât să închidă geamul şi să tragă draperia.

Îmi pare foarte rău, pentru că ştiu că nu suntem singurii care trec prin aşa ceva şi sunt nevoiţi să accepte asemenea comportamente din partea celor care nu merită nici măcar titlul pe care îl au. Prin urmare, am plecat acasă, cu un copil de 11 luni, cu temperatura de 39,3. Mulţumim Spitalului Judeţean”, a povestit femeia, într-o postare pe Facebook.

Cazul a ajuns şi în atenţia conducerii unităţii spitaliceşti, care a declanşat o anchetă internă.

„Conducerea spitalului a aflat de ieri despre acest incident neplăcut. S-a declanşat deja o anchetă pentru a cerceta cele reclamate. Aducem la cunoştinţă că toleranţa faţă de astfel de comportament este zero, iar dacă se confirmă, sancţiunea va fi drastică, mergându-se chiar până la desfacerea contractului de muncă a cadrului medical respectiv, dacă legea permite. După finalizarea anchetei, vom face publice rezultatele”, se menţionează într-un comunicat al Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” Focşani.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Prințul Harry, într-un nou scandal de proporții. Fotograful regal l-a dat de gol
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Aisbergul care a scufundat Titanicul, surprins într-o fotografie din 1912