O mamă, pusă la zid după ce i-a făcut fiicei de 8 ani această fotografie, în prima zi de școală din clasa a IV-a

O mamă, pusă la zid după ce i-a făcut fiicei de 8 ani această fotografie, în prima zi de școală din clasa a IV-a
Sursă Foto - Reddit
Publicat: 29/08/2022, 16:03

O mamă a fost sancționată în mediul online pentru că a editat în photoshop fotografia fiicei sale. Femeia a încercat să îi schimbe formele corpului într-o poza în care se aflau și ceilalți doi frați ai fetiței. Prima zi de școală s-a dovedit a fi un eșec pentru părintele elevei. Mama fetei a fost criticată dur de către internauți.

Prima zi de școală este o zi importantă chiar și pentru părinți. Este ziua în care copiii sunt entuziasmați, iar părinții mândri.

Este și cazul unei mame care era atât de asaltată de emoțiile începerii noului an școlar, încât și-a fotografiat fetița, apoi i-a editat corpul în photoshop.

Poza a fost distribuită imediat pe internet, astfel încât, „Reddit”, a preluat fotografia și au criticat-o foarte tare pe mama școlăriței.

Femeia a  fost subiectul zilei și a fost asaltată de critici. Internauții au numit gestul femeii ca fiind „un eșec extraordinar al photoshop-ului”.

În descrierea pozei, în care se aflau și ceilalți doi copii ai acesteia, scria: „Prima zi de clasa a 1-a, a 4-a și a 6-a! Cum?!”.

Sursă Foto – Reddit

 „Această femeie face photoshop-uri constant pe corpul fiicei sale pentru a arăta așa. Ea are opt ani.”, se arată în fotografia de pe grupul Reddit.

În poza făcută de mama sa, fetița pare că are un braț ondulat, ceea ce înseamnă că fotografia a fost modificată foarte mult.

Mămica, criticată până la sânge

Potrivit persoanelor care o cunosc pe femeie, mulți dintre prietenii mamei de pe Facebook au sunat-o pentru că editează în mod regulat fotografiile pe care le postează, dar ea neagă mereu că ar fi făcut-o.

Se pare că ea „neagă categoric” că a retuşat ceva în poza din prima zi de școală, susținând că „pur şi simplu aşa arată”. De asemenea, oamenii au lăsat numeroase comentarii la postarea femeii, doar că aceasta le-a șters.

„Un bilet dus către o tulburare de alimentație”,

Înainte ca postarea să fie blocată, a strâns peste 2.000 de comentarii de la persoanele care au văzut imaginea.

„La naiba… E înfiorător”, a scris unul. „De asemenea, brațul ei stâng pare prea ondulat și nu-l pot ignora. Doamne”, a mai scris un altul.

„Biata fată va suferi traume grave în copilărie și va avea probleme mentale cand va fi adult.”, a mai scris un internaut, potrivit NYpost.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase