O pensionară din Galați a fost anunțată de furnizorul de apă că a murit: „Sunt vie și mă simt bine!”

O pensionară din Galați a fost anunțată de furnizorul de apă că a murit: „Sunt vie și mă simt bine!”
O pensionară din Galați a fost anunțată de furnizorul de apă că a murit: „Sunt vie și mă simt bine!” / Foto: Pixabay - caracter ilustrativ
Publicat: 12/01/2022, 11:07
Actualizat: 12/01/2022, 12:22

Situație bizară la Galați. O femeie a fost anunțată de furnizorul de apă și canalizare din oraș că este moartă și că situația alimentării cu apă a gospodăriei în care locuiește trebuie clarificată urgent.

Anca Savin, o profesoară pensionată din Galați, locuiește singură, într-o casă de pe strada Movilei, scrie Viața Liberă.

În ziua de Bobotează, femeia a primit o înștiințare de la Apă Canal prin care era anunțată că a decedat și că tot ea trebuie să meargă urgent la sediul companiei ca să clarifice soarta contractului rămas, prin moartea ei, fără titular.

„Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile?

Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor?

Sunt vie și mă simt bine! Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?”, a declarat Anca Savin, pentru sursa citată.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult