O româncă a devastat un bancomat în Italia. Femeia de 38 de ani a fost plasată în arest la domiciliu (VIDEO)

O româncă a devastat un bancomat în Italia. Femeia de 38 de ani a fost plasată în arest la domiciliu (VIDEO)
O româncă a devastat un bancomat în Italia. Femeia de 38 de ani a fost plasată în arest la domiciliu (VIDEO) / Foto: Captură
Publicat: 03/02/2021, 08:18

O româncă în vârstă de 38 de ani, rezidentă în localitatea italiană Biancavilla, din provincia siciliană Catania, a distrus în seara de luni, 1 februarie 2021, un bancomat Unicredit situat pe via Vittorio Emanuele. Carabinierii au reținut-o imediat pe femeie, care nu a opus rezistență. Aceasta a fost plasată în arest la domiciliu.

Potrivit presei italiene, citată de rotalianul.com, femeia a fost surprinsă în jurul orei 20.00, în timp ce lovea cu ciocanul ATM-ul Unicredit și oamenii legii s-au gândit imediat la un furt. În urma percheziției, militarii au găsit asupra româncei și o foarfecă.

Agresoarea a lovit cu ciocanul și ușa de sticlă de la intrarea în bancă. Nu se știe de ce a recurs la acest gest, dar femeia a fost plasată în arest la domiciliu pentru tentativă de furt.

Românca nu a opus rezistență în fața carabinierilor. Anchetatorii au preluat imaginile de pe camerele video de supraveghere de la bancă pentru a încerca să deslușească motivația din spatele acțiunii de vandalizare a bancomatului.

GÂNDUL LIVE. Dispozitive artizanale „pizza-slide”, identificate în cazul spărgătorului de bancomate

Spărgătorul de bancomate a fost prins. Polițiștii din Capitală au prins un suspect în cazul bancomatului aruncat în aer, anul trecut, în sectorul 3. Este vorba de un bărbat de 37 de ani, care, potrivit polițiștilor, ar fi implicat într-un eveniment similar în Brăila.

Pe parcursul percheziţiilor efectuate ieri în Capitală şi în judeţul Ialomiţa au fost identificate şi ridicate dispozitive artizanale denumite generic „pizza-slide”

Interlopul român Elvis Chiriac, arestat în Irlanda, după ce a forțat 18 bancomate

Elvis Chiriac, un român suspectat că a forțat nu mai puțin de 18 ATM-uri în Dublin, Irlanda, pe lângă multe altele în Europa, a fost arestat vineri noapte de către polițiștii irlandezi. În vârstă de 34 de ani, Elvis Chiriac este suspectat că a furat din bancomate suma de 17.000 de euro, printr-o metodă denumită „Transactional Reversal Fraud”, scrie observatornews.ro.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult