O ROMÂNCĂ stabilită în Italia, ucisă în bătaie chiar de soțul ei. Fiica lor de 9 ani a asistat la întreaga scenă: „Să-i fi dat vreo două palme”

O ROMÂNCĂ stabilită în Italia, ucisă în bătaie chiar de soțul ei. Fiica lor de 9 ani a asistat la întreaga scenă: „Să-i fi dat vreo două palme”
Foto - ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 15/09/2023, 10:57

O româncă stabilită în Italia a avut parte de un sfârșit tragic după 10 zile în care s-a zbătut între viață și moarte pe un pat de spital în urma unei bătăi crunte aplicate chiar de cel care i-a juat iubire veșnică.

Genoveva Ciurea, o femeie care a trăit în teroare alături de soțul său timp de ani de zile, a pierit în Italia, fiind bătută crunt propria sa casă chiar de soțul ei. Șocant este faptul că fiica lor, în vârstă de doar 9 ani, a fost martora acestor acte de violență repetate ale tatălui.

La ultimul scandal dintre cei doi, femeia a fost atât de tare bătută încât a ajuns la spital. Medicii au fost șocați când au văzut rănile de pe trupul femeii. Aceasta avea o vânătaie mare pe abdomen și sub coaste care se întindea până la spate, alta pe frunte, iar ochii îi erau umflați și vineți în urma loviturilor primite.

Soțul violent a negat vehement cele constatate de medici spunând în instanța de judecată că: „Am lovit-o pe soția mea cu picioarele? Nu este adevărat! Dar nu exclud că i-am dat câteva palme. Cu pumnul? Nu, din cauza unei probleme fizice, nu pot nici măcar să închid pumnul”.

După zece zile de agonie, femeia a decedat la spital. Incidentul s-a petrecut la 15 ianuarie 2021.

Procurorii au o versiune complet diferită de cea expusă în sala de judecată de către inculpat. Florin este acuzat de agresiuni fizice repetate asupra soției sale în primele zile ale lui ianuarie 2021, incluzând loviri cu piciorul și cu pumnul. Expertiza medicală confirmă „traume, vânătăi și zgârieturi pe tot corpul”.

Românca trăia într-o teroare cumplită

Românca era, potrivit procurorilor, o victimă a abuzurilor fizice, psihologice și morale. Florin controla chiar și veniturile soției sale, îi interzicea să folosească aplicații de mesagerie pentru a comunica cu familia, și amenința că va incendia casa părinților ei.

Un martor, care a locuit cu cei doi timp de două luni, a declarat că a părăsit casa din cauza modului în care Florin o trata pe soția sa. Acesta a menționat în fața instanței din Italia că Genoveva încerca să își acopere vânătăile cu machiaj.

„Am plecat pentru că nu am putut să tolerez cum o trata pe Genoveva – am încercat să îl opresc când a lovit-o. Dar nu am mers prea departe, mi-a fost teamă că o să creadă că există o relație între mine și ea. Avea urme pe față pe care încerca să le ascundă cu machiaj.”

O altă cunoștință a cuplului a spus: „Genoveva se temea că soțul îi va lua fiica de lângă ea. Odată, când a mers la poliție să îl denunțe, am întrebat-o: ‘vrei să îți denunți soțul?’, ea mi-a răspuns: ‘da, de data asta m-a bătut rău’”, potrivit Rotalianul.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor