O tânără din Iași s-a lăudat, live, pe Facebook că a intrat fără certificat verde într-un mall. Cum au reacționat reprezentanții centrului comercial (VIDEO)

O tânără din Iași s-a lăudat, live, pe Facebook că a intrat fără certificat verde într-un mall. Cum au reacționat reprezentanții centrului comercial (VIDEO)
FOTO - captură video: Facebook / Krystyna Nastase Citeste mai mult: adev.ro/r2z3jd
Publicat: 22/11/2021, 21:16
Actualizat: 22/11/2021, 21:44

O tânără s-a lăudat, live, pe Facebook că a intrat fără certificat verde într-un cunoscut mall din Iaşi. S-a şi filmat în timpul plimbării prin mall, iar la un moment dat şi-a scos masca de protecţie, fiind tot în interiorul centrului comercial.

Mai mult, femeia ia în derâdere masurile de restricţie impuse în contextul pandemiei de coronavirus, certificatul verde fiind obligatoriu, conform legii, pentru intrarea în orice spaţiu public neesenţial.

„Sunt în mall, am vorbit, m-au lăsat până la urmă. Daca am făcut urât, vedeţi?”, spune tânăra, la un moment dat.

În continuarea discuţiei cu cei care o urmăreau live pe Facebook, femeia continuă să se laude că a intrat în complex fără să se supună regulilor.

„Ce dragă, nu vă vine sa credeţi? Uitaţi-vă. Ei, certificat COVID. Îmi ceri mie certificat COVID? Uitaţi-vă la faţa mea, fără mască!”, a adăugat ea.

Reacția reprezentanţilor mall-ului

Contactaţi de „Adevărul.ro, reprezentanţii mall-ului din Iaşi au precizat că accesul în centrul comercial se realizează doar pe baza certificatului verde, însă referitor la cazul tinerei care se laudă că a intrat fără document în mall, reprezentanţii centrului spun că nu comentează.

„Menţionăm faptul că prioritatea noastră este respectarea tuturor normelor dispuse de autorităţile abilitate, pentru a proteja sănătatea şi siguranţa clienţilor, iar accesul în centrul comercial se realizează pe baza certificatului verde. Privitor la situaţia la care faceţi referire, nu dorim să comentăm”, se arată în răspunsul oficial remis sursei citate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase