Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei și au planuri mari: ”O să ne reînnoim jurămintele”

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei și au planuri mari: ”O să ne reînnoim jurămintele”
Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei și au planuri mari

După ce au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei și-au văzut fiecare de viața lor, însă nu pentru mult timp. Cei doi și-au dat seama că tot împreună le este cel mai bine, astfel că au decis să mai acorde o șansă relației lor. Oana Roman a anunțat că ea și fostul ei partener de viață își vor reînnoi jurămintele.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima vreme, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună, și-au reluat relația și se pregătesc să-și reînnoiască jurămintele.

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: eu slujbă de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu, la nuntă, de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat Oana Roman, la “Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei și au planuri mari: ”Nouă separat ne e mai rău decât ne este împreună”

Oana Roman a afirmat că Marius Elisei și-a dorit foarte mult să mai acorde o șansă relației lor. Vedeta a recunoscut că ambilor le-a fost greu să stea separați.

“El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. A realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă, separat, ne e mai rău decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai spus Oana Roman.

Vedeta a comentat și pe marginea problemelor care au apărut în mariajul lor: “Sincer, problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția. El mi-a zis: cel mai greu mi-a fost după ce ai semnat actele și ai coborât pe scări, și ai plecat. Deși el a fost cel care a spus primul că vrea sa facem hârtiile”.

Oana Roman a afirmat că Marius Elisei și-a dorit foarte mult să mai acorde o șansă relației lor

Mama Oanei Roman are probleme de sănătate

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. De curând, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. Mioara Roman a fost internată la un centru de recuperare, de unde Oana Roman, fiica sa cea mică, a externat-o zilele acestea. Vedeta a explicat cum se simte mama sa.

Oana Roman, alături de mama sa, Mioara Roman

”Am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și pentru asta, în mod constant și periodic, trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri. Așa că, periodic, va mai veni câte două, trei săptămâni să facă aceste tratamente care o ajută ca starea ea să rămână staționară și să nu evolueze. Vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutorul pe care i-l acordă mamei și Doamne ajută!”, a detaliat Oana Roman.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?