Om al străzii sibian, răpit și jefuit după ce a câștigat la păcănele. Bărbatul își căuta o cazare

Om al străzii sibian, răpit și jefuit după ce a câștigat la păcănele. Bărbatul își căuta o cazare
Om al străzii sibian, răpit și jefuit după ce a câștigat la păcănele
Publicat: 31/01/2023, 09:49

Un om al străzii din Sibiu a trecut printr-un episod terifiant după a crezut că a dat norocul peste el când a câștigat o sumă importantă la păcănele. Bărbatul a fost răpit și jefuit de trei tineri în timp ce își căuta o cazare unde să doarmă.

Bărbatul a câștigat suma de 2.500 de lei la jocurile electronice și bucuros și-a căutat o pensiune unde să se cazeze pentru a se odihni. El a ales să meargă la o unitate de cazare în localitatea Orașul de Jos, însă personalul de acolo l-au refuzat.

Se pare că în tot acest timp el a fost urmărit de trei persoane care și-au pus în minte să-l jefuiască. Așa că atunci când a ieșit din pensiunea care i-a refuzat cazarea, acesta a fost acostat de trei bărbați care erau cu un taxi.

Tâlharii l-au sechestrat imediat pe bărbat, l-au bătut și i-au furat banii câștigați la păcănele dar și telefonul mobil pe care îl avea asupra sa și o sticlă de băutură.

Bărbatul tâlhărit a cerut ajutorul și a reușit să sune la 112 pentru a anunța ce i s-a întâmplat.

La scurt timp polițiștii i-au găsit pe cei trei tâlhari, doi bărbați de 28 și 30 de ani din Sibiu și un altul de 28 de ani din Mureș. Asupra lor a fost găsit telefonul mobil sustras de la victimă și suma de 500 de lei.

În cauză cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și riscă ani grei de închisoare pentru tâlhărie, furt, lovire și sechestrare de persoane.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care verifică toate detaliile in acest caz.

Sursa: Antena 3

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase