(P) 3 instrumente online prin care KRUK te ajută să iti plăteşti în siguranţă datoria

(P) 3 instrumente online prin care KRUK te ajută să iti plăteşti în siguranţă datoria
Publicat: 31/08/2021, 19:26

Ţinând pasul cu vremurile şi cu dorinţa din ce în ce mai mare a oamenilor de a-şi muta foarte multe dintre activităţi în mediul virtual, KRUK România le oferă clienţilor săi o platformă online intuitivă, bine structurată, care susţine utilizatorii în eforturile de reintegrare financiară. Prin această platformă, clienţii obţin un real ajutor de plată a datoriilor în condiţii de siguranţă şi confort. În contul lor eKRUK, găsesc mai uşor toate informaţiile cu privire la datoriile pe care le au.

Şi pentru că nevoile şi preferinţele oamenilor sunt diferite, KRUK pune la dispoziţia clienţilor săi mai multe instrumente online pentru achitarea ratelor.

#1 Plata online direct în contul eKRUK

Clienții își pot crea un cont pe platforma e-kruk.ro şi îl pot activa accesând linkul primit în căsuţa de e-mail. După activare, se poate intra în cont pentru a avea acces la toate informaţiile legate de datorie. Ulterior acestui pas, este posibilă achitarea datoriei cu un card bancar de debit.

#2 Plata online fără log-in sau creare cont

Unii oameni se simt mai confortabil să-şi creeze un cont, ştiind că, în acest fel, au control asupra datoriei lor. Alţii, din diverse motive, evită acest lucru. Şi pentru aceştia, KRUK oferă o variantă rapidă şi uşoară de a-şi plăti datoriile online. Tot ce trebuie să facă este să introducă CNP-ul în calitate de client KRUK, să specifice numărul dosarului şi suma de achitat.

#3 Plata online prin link unic

Clienţii mai pot opta pentru contactarea unui reprezentant KRUK, care va trimite un link în baza căruia se poate plăti online cu cardul. Linkul se primeşte prin SMS sau e-mail.

Printre avantajele cele mai importante care apar în momentul plăţii online a datoriilor se număra: controlul mai eficient al datoriilor şi al plăţilor, scutirea de efortul şi timpul necesare drumurilor la bancă sau la punctele de plată ale partenerilor KRUK, dar şi siguranţă şi confort în efectuarea plăţilor de acasă. La toate acestea se adaugă şi beneficiul de a plăti la orice oră, din orice loc.

Prin intermediul e-kruk.ro, clienții pot să îşi eşaloneze datoria în rate lunare, semnând în acest sens un angajament de plată.

Totodată, utilizatorii din platformă pot vedea toate informaţiile despre datoria lor la bancă, KRUK oferindu-le posibilitatea să-şi actualizeze datele şi să se informeze din articole utile puse la dispoziţie în platformă.