(P) Adrian Nartea: „Când cei dragi sunt totul, e bine să știi că poți conta pe o asigurare”

Publicat: 23/08/2022, 15:51

Adrian Nartea, protagonistul mai multor seriale de succes și filme de lung metraj, a devenit recent imaginea NN România într-o campanie în al cărei mesaj se regăsește și a povestit pentru Gândul cum a fost pentru prima dată pe platoul de filmare alături de toată familia.

Gândul: Cum te-ai simțit alături de ceilalți protagoniști din familie aflați la debut în actorie?

Adrian Nartea: E prima oară când suntem în fața obiectivului toți patru și sunt sigur că eu am avut cele mai mari emoții. Fiica noastră cea mare, Mara, a mai fost în fața camerelor când am fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, și acolo a fost vorba de un live. Zero emoții, s-a simțit complet în largul ei și atunci și acum. De celaltă parte, Petra, cea mică, e prea mică totuși să știe ce este acela tracul pe scenă. Alina, soția mea, a avut și ea ceva emoții pentru că a trebuit să le și coordoneze un pic în timp real dar s-a descurcat absolut admirabil. Cred că vom mai evalua în această formulă pe viitor, a fost o experiență memorabilă și a contat mult că povestea reclamei celor de la NN este foarte firească, chiar despre viața reală, și că am avut libertatea să jucăm propriul rol. Îmi place „Trupa Nartea” foarte mult, chiar promite.

Gândul: Filmările, la fel ca și viața, au mereu momente neplanificate. Cum v-ați descurcat cu neprevăzutul?

Adrian Nartea: După cum ați văzut în spotul NN, este acolo un mesaj despre cum o asigurare bună de sănătate sau de viata costă pe zi cât o cafea. Așa că am filmat, firește, scena respectivă într-o cafenea, iar Mara, curioasă așa cum sunt toți copiii, a vrut să guste și ea un pic de cafea. Într-un cadru puțin mai serios, acum cinci ani am trecut personal printr-o situație neprevăzută. Mai exact, am avut o tumoare intracraniană descoperită întâmplător la R.M.N., deși nu aveam alte simptome în afară de o ureche înfundată, dar credeam că e de la o deviație de sept. Ei bine viața mi-a servit ceva… ce nu am comandat, așa cum spune și reclama NN.

Gândul: Cum ai rezolvat aceasta problemă importantă de sănătate, ai avut asigurare?

Adrian Nartea: Pe vremea aceea credeam că asigurările nu sunt pentru mine, tânăr si în puterea vârstei, prin urmare nu m-a preocupat să fiu asigurat. Așa că am fost nevoit să fac chetă din prieten în prieten să pot strânge suma necesară pentru o intervenție chirurgicală peste granițe. Si apoi, evident, să trag tare să strâng banii necesari pentru a putea plăti înapoi tot împrumutul. Am operat-o și sunt recunoscător că acum sunt bine sănătos. Dar și acum mă gândesc, dacă nu eram eu, dacă ar fi fost una dintre fete, nu știu ce mă făceam.

Când cei dragi sunt totul, e bine să știi că poți conta pe o asigurare, o alternativă pe care pot conta, prin care să îi știu pe cei dragi protejați pentru viitor. Fie că e vorba de o asigurare de sănătate, una de viață sau una de locuință. Toate își au rostul lor și te pot ajuta când viața are alte planuri.

Gândul: Apropo de planuri, ce proiecte interesante pregătești pe orizontul mediu și lung?

Adrian Nartea: Sunt foarte încântat de ceea ce urmează. Am început filmările pentru două proiecte de anvergură, de la care am așteptări foarte mari, nu pot însă să dezvălui mai mult acum. Ce pot să vă spun este că unul ele aparține genului science-fiction și cred că e un lucru rar pentru România, deci fanii SF de la noi se vor bucura. De asemenea, voi fi implicat și în alte parteneriate de promovare dar voi alege de fiecare dată doar branduri în ale căror valori mă regăsesc. Apropo de regăsire, proiectul la care țin probabil cel mai mult e timpul de calitate alături de familie. E minunat să redescopăr frumusețea fiecărui lucru sau moment, oricât de mic, prin ochii fetițelor mele și perspectiva lor proaspătă asupra lumii. Prin filtrul lor și alături de ele și de soția mea, chiar simt că viața e cu adevărat frumoasă, așa cum povesteam și în noua campanie pentru NN.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii