PARTEA II. HOROSCOPUL anului 2024, prezentat de astrologul Dumitru Paraschiv. Ce ne rezervă astrele la capitolul SĂNĂTATE și DRAGOSTE

PARTEA II. HOROSCOPUL anului  2024, prezentat de astrologul Dumitru Paraschiv. Ce ne rezervă astrele la capitolul SĂNĂTATE și DRAGOSTE
Publicat: 31/12/2023, 10:30

Nu aduce anul, ce aduce ceasul! Pardon, horoscopul! Și fiindcă ne despart doar câteva zile de intrarea în noul an, astrologul și numerologul Dumitru Paraschiv a făcut pentru Gândul horoscopul pentru anul care ne așteaptă. Carieră, finanțe, dragoste și sănătate. Patru cadrane ale vieții care te vor bucura sau te vor pune puțin pe jar în 2024. Așadar, semne bune anul are? Haideți să vedem ce ne spun previziunile zodiilor la capitolul dragoste și sănătate! 

  • ZODIA BERBEC

SĂNĂTATE. Deși puterea organismului este favorizată, organismul va fi sensibil, în general, atunci când ne referim la factori din exterior, cum ar fi unele bacterii. Există atenționări și pentru sitemul uro-genital și schimburile de la nivelul organismului.

DRAGOSTE. Este un an în care planul profesional va fi prioritar, mai favorizat decât planul relațional. Perioada ianuarie – februarie va aduce șanse relaționale și îi vor găsi pe nativi mai implicați, poate chiar mai impunători sau mai insistenți, ceea ce poate fi defavorabil unei armonii pe termen lung. Perioada iulie – septembrie va favoriza planul relațional.

  • ZODIA TAUR

SĂNĂTATE. Există predispoziție la creșterea poftei de mâncare, mai ales pentru dulciuri, cu eventuale consecințe, cum ar fi, creșterea masei corporale.

DRAGOSTE. Multora le vor apărea șanse chiar la începutul anului, însă cu tendința spre aparență sau nesinceritate. Anul aduce posibilitatea unor relații în care pasiunea și atracția vor fi prioritare. Pentru unii, există posibilitatea unor relații secrete.

  • ZODIA GEMENI

SĂNĂTATE. Se recomandă atenție la zona pieptului și la stomac, rspectiv la organele interne, dar și la inimă, îndeosebi pentru cei care au sensibilități cronice în zonele respective.

DRAGOSTE. Anul debutează cu șansa unei noi relații, pentru care unii este posibil să nu fie pregătiți, din cauza existenței unor sentimente pentru cineva din trecut, a tendinței de întoarcere a unui fost partener sau a unor chestiuni relaționale nerezolvate. Totuși, a doua jumătate a lunii ianuarie va fi o perioadă importantă în plan relațional pentru nativii din zodia gemeni.

  • ZODIA RAC

SĂNĂTATE. Posibile sensibilități se pot manifesta la nivelul brațelor, al căilor respiratorii și la organele interne.

DRAGOSTE. Ianuarie, februarie, septembrie și octombrie vor fi cele mai favorabile perioade. Mulți nativi își vor atinge obiective în acest an, unii se vor căsători, în acest sens fiind avantajați cei care au trecut deja printr-un divorț. Se pot stabiliza relații, sunt posibile relații pe termen lung –  dar este posibilă și prioritizarea relației prin oficilizare – mai mult decât a se da prioritate altor lucruri importante între doi parteneri.

  • ZODIA LEU

SĂNĂTATE.  Afecțiuni probabile pot viza dantura și căile respiratorii superioare. Pot apărea unele infecții sau intoxicări, ca urmare a hranei și a băuturii.

DRAGOSTE. Perioada februarie – aprilie vă aduc imbunătățirea unei relații sau noi oportunități, posibil cu o persoană de la distanță, ori colegă. Altfel, va fi în general un an stabil, deși sentimental, relația este posibil să fie detașată. Va fi stabilitate, acolo unde partenerii sunt și parteneri de afaceri sau colegi de serviciu.

  • ZODIA FECIOARĂ

SĂNĂTATE. Se recomandă atenție la zona danturii, la căile respiratorii superioare, sistemul nervos și la circulația periferică, mai ales dacă vorbim despre sensibilități din trecut care lasă urme.

DRAGOSTE. Ianuarie și, în general primul trimestru al anului, aduce șanse și pasiune. Dar și iluzii. Este posibilă o nouă relație, cu un partener care e posibil să fie mult diferit de cei din trecut, insistent, poate și posesiv.

Este puțin probabilă o înțelegere de terme lung. Pe de altă parte, unii vor avea așa-zise relații secrete, cel puțin pe termen mediu, relații care probabil au început în trecut. Pentru alții, iluzia va reprezenta un factor de stabilitate sau nu, iar iluzia într-o relație poate fi ceva frumos, dar și minciună sau amăgire, în funcție de cum decurg lucrurile.

  • ZODIA BALANȚĂ

SĂNĂTATE. Se recomandă atenție la afecțiuni cornice din trecut sau care este posibil să devină cronice, mai ales dacă nativii nu prea se preocupă de protejarea sănătății. Unele sensibilități pot apărea în partea danturii și a capului. Adaptabilitatea organismului la mediu este, în general, favorabilă.

DRAGOSTE. Anul 2024 va fi unul important. Unii vor avea ocazia să se căsătorească, iar alții chiar se vor căsători. Posibilă îmbunătățire, în general, a planului relațional. Unii vor avea de rezolvat o situație sentimentală, cu o persoană din trecut, cu toate că vor fi într-o nouă relație. Finalul lunii ianuarie, cât și lunile februarie și martie vor reprezenta o perioadă cu posibile relații noi.

  • ZODIA SCORPION

SĂNĂTATE. Circulația periferică și, în general, circulația lichidelor în organism pot fi uneori sensibile. Se recomandă atenție la eventuale afecțiuni ascunse, neștiute, cronice sau nu, probabil referitor la partea de jos a picioarelor, zona renală și partea de jos a spatelui.

DRAGOSTE. Este anul favoravil planului relațional, anul dezvoltării unei relații. Pentru mulți poate exista șansa unei noi relații, cu un om cunoscut anterior acestui an. Situațiile sentimentale din trecut vor fi rezolvare. Este vorba despre relații doar aparent stabile, alimentate de nativi cu multă speranță și cu puțin realism. Schimbarea necesară în cadrul unei astfel de relații este posibil să apară târziu în acest an.

  • ZODIA SĂGETĂTOR

SĂNĂTATE. Atenție la răceală, sistemul nervos central și sistemul emoțional, mai ales la începutul anului!

DRAGOSTE. Anul va fi important pe plan sentimental. Sunt posibile unele imbunătățiri, mai ales pentru cei care au o maturitate emoțională. Sentimentele sunt emoții. Mulți vor învăța și vor evolua în acest an prin intermediul planului emoțional. Perioada ianuarie- martie va fi intensă, pe alocuri agitată și favorizată. Cineva din trecut este posibil să revină. În alte cazuri, va fi vorba de parteneri noi, insistenți, unii cu tendințe geloase, ori posesive. Perioadele 26- 31 ianuarie și 21-23 februarie pot fi importante, însă și lămuritoare în privința perspectivelor.

  • ZODIA CAPRICORN

SĂNĂTATE. Picioarele și articulațiile pot avea probleme. Pentru mulți, va exista o îmbunătățire și o împutenicire a metabolismului și a sănătății organismului, cel târziu în ultimul trimestru.

DRAGOSTE. Este un an al armoniei relaționale și sentimentale, anul în care o relație are șansa de a fi dezvoltată, dar ar fi bine să existe mai multă sinceritate din partea nativilor cu partenerele, însă și mai mult realism al partenerelor. Între partenerii cu același job va fi o colaborare de succes.

  • ZODIA VĂRSĂTOR

SĂNĂTATE. Transformările metabolice și aparatul uro-genital pot avea sensibilități.

DRAGOSTE. Ianuarie va fi anul realizării unor obiective. În acest an, relațiile existente nu sunt foarte avantajate, însă avantajele care există deja este posibil să se mențină. Altfel, e posibil ca partenerii să se simtă restricționați. Înțelegerea, în general, nu va fi una foarte bună.

Sunt posibile unele relații secrete. Unii dintre nativi vor prefera să reia sau să păstreze relația cu un fost partener, dar nu neapărat pe plan conjugal, ci pentru prietenie și ajutor de la acesta, atunci când situația o impune.

  • ZODIA PEȘTI

SĂNĂTATE. Pot exista afecțiuni referitoare la partea de jos a mâinilor, circulația periferică, dar și sistemul nervos al membrelor, mai ales al picioarelor și la zona renală.

DRAGOSTE. Pentru mulți nativi, anul va fi important relațional. Poate fi vorba de o perioadă caracterizată de atracție și pasiune, dar și de nevoia de mai mult realism. Este posibil ca nativul să se îndrăgostească dintr-o dată, iar dacă relația devine una de termen mediu sau lung e posibil să devină suspicios, ori posesiv. Realismul și buna comunicare sunt recomandate. În cazul unora, este posibil ca persoanele partenere să aibă și alte relații în afara celor oficiale.

Dumitru Paraschiv, astrolog și numerolog profesionit din Oradea

Prof. dr Dumitru Paraschiv practică Astrologia și Numerologia de peste 16, timp în care a consiliat mii de clienți, din România și din străinătate. De asemenea, în perioada 2008 – 2010 a realizat și prezentat zeci de emisiuni de astrologie la diverse posturi centrale din București și la un post local din Oradea, fiind și invitat la multe emisiuni.

Dumitru Paraschiv, astrolog și numerolog profesionist din Oradea

A publicat zeci de articole de specialitate, mai ales în perioada 2007 – 2014, precestind în scris diverse rezultate la alegerile prezidențiale, parlamentare și locale, cum au fost cele din anul 2014. Dumitru Paraschiv este licențiat în istorie și muzică și doctor în istorie, specializat în tematicile informațiilor clasificate și cifrate, diversiunii și propagandei.

A publicat ca jurnalist și editorialist colaborator, pe teme social-politice și istorice în revistele “Historia”, ’’Lumea”, din București, ziarul ’’Crișana’’ din Oradea și săptămânalul ’’Săptămâna românească’’ din Arad.

CITIȚI ȘI:

4 zodii care vor domina lumea începând cu 2024. Astrele s-au aliniat pentru ele și nimeni nu le mai poate opri

Zodiile care vor SUFERI din dragoste în 2024. Se va lăsa cu despărțiri

Top 6 cele mai INTELIGENTE zodii. Cine sunt nativii care se disting prin faptul că sunt foarte deștepți

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice