VIDEO | Pasagerul unui avion care se îndrepta către Dubai a devenit violent și a încercat să spargă un geam cu picioarele

Publicat: 20/09/2022, 20:40
Actualizat: 20/09/2022, 20:41

Pasagerii zborului Pakistan International Airlines PK-283, din Peshawar către Dubai, au trecut prin momente de panică, după ce un bărbat a devenit violent și chiar a încercat să spargă un geam.

Pasagerul a început să se comporte ciudat la scurt timp după decolare și a cerut să fie dus înapoi în Pakistan, potrivit martorilor. Acesta începe să lovească cu pumnii și cu picioarele în scaune, apoi se luptă cu însoțitorii de bord.

Într-o filmare postată pe rețelele sociale, se vede cum bărbatul se îndreaptă către un geam și încearcă să îl spargă cu picioarele, devenind violent cu echipajul aeronavei scrie The Sun.

Apoi, a început să se roage cu voce tare pe mijlocul culoarului în timp ce lumina centurii de siguranță era încă aprinsă, ceea ce a determinat personalul să-i ceară să se întoarcă la locul său.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult