Patru români au fost arestați în Hawaii. Ce le vindeau localnicilor pe post de obiecte rare și valoroase

Patru români au fost arestați în Hawaii. Ce le vindeau localnicilor pe post de obiecte rare și valoroase
FOTO: Star Advertiser
Publicat: 06/08/2022, 20:59

Patru români au fost arestați în SUA pentru că au înșelat mai mulți localnici din Kauai, a patra insulă ca mărime din Hawaii. Ei sunt acuzați că le vindeau bijuterii false pe post de obiecte rare și valoroase.

Potrivit staradvertiser.com, cei patru bărbați îi abordau pe oameni pe stradă sau mergeau din casă în casă și spuneau că vor să vândă bijuterii rare și valoroase. Ca să fie credibili, susțineau că sunt turiști care și-au pierdut portofelele și au nevoie de bani.

Victimele descopereau abia mai târziu că au cumpărat niște falsuri, astfel că ulterior Poliția din Hawaii a primit mai multe plângeri pe numele celor patru.

Până la urmă au fost găsiți după numărul de înmatriculare al mașinii pe care o conduceau, a transmis Poliția din Kauai. Toți cei patru bărbați erau din România, dar locuiau în Statele Unite.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult