Petre Geamănu, acuzat că a intrat în casă peste soția sângerosului său frate. Autoritățile au luat măsuri speciale după ce Sandu Geamănu a jurat răzbunare

Petre Geamănu, acuzat că a intrat în casă peste soția sângerosului său frate. Autoritățile au luat măsuri speciale după ce Sandu Geamănu a jurat răzbunare
Petre Geamănu era considerat unui dintre cei mai periculoși interlopi din țară/Sursa/Facebook
Publicat: 19/08/2021, 18:44
Actualizat: 19/08/2021, 19:18

Liderul interlop Petre Ilie, zis Petre Geamănu, este acuzat că, ajutat de mai mulți locotenenți, l-ar fi bătut pe omul de încredere al fratelui său mai mare, Alexandru, cunoscut sub numele de Sandu Geamănu. Incidentul ar fi avut loc chiar în locuința lui Sandu, în fața soției acestuia, care a fost nevoită să asiste. Ulterior, femeia ar fi anunțat autoritățile, iar Sandu Geamănu, care execută o condamnare de 27 de ani pentru crimă, ar fi decis să se răzbune în mod exemplar.

Acțiunea procurorilor DIICOT care a dus la destructurarea grupului condus de Petre Geamănu, zis și Împăratul lumii, a scos la suprafață un război fratricid pe care acesta îl duce cu Sandu Geamănu. Neînțelegerile dintre cei doi frați ar fi început încă din anul 2017, când Petre a fost eliberat din penitenciar, la capătul unei condamnări de 11 ani.

Rămas în spatele gratiilor, unde era închis pentru un omor, Alexandru Ilie s-ar fi arătat deranjat de faptul că fratele său nu-l ajută cu nimic, deși are o situație financiară foarte bună.

Mai mult, potrivit unor surse apropiate mediilor interlope bucureștene, conflicul între frați s-ar fi agravat după ce Petre Geamănu l-ar atacat pe David Împărățel Onoriu, unul dintre oamenii de casă ai lui Sandu, care avea grijă de afacerile acestuia, după încarcerare.

Cu toate că, potrivit surselor citate, Sandu i-ar fi transmis fratelui său, în mod imperativ, să-l lase în pace pe Onoriu, acesta nu i-ar fi dat ascultare.

Împărățel Onoriu, bătut în fața soției lui Sandu Geamănu

Mai mult decât atât, conform anchetatorilor DIICOT, anul acesta, la data de 23 februarie, în jurul orei 22:00, Petre Geamănu, însoțit de nepotul său Florin Ilie, zis Ciocolată, un fin de-al lui, Solomon Sotir, zis Pufi, și alte două persoane rămase neidentificate, au intrat în casa lui Sandu Geamănu și l-au bătut și amenințat pe David Împărățel Onoriu, pentru a-l convinge să-i cedeze lui Petre mai multe apartamente pe care le deține în Cartierul Militari. Agresiunea s-a produs de față cu soția lui Sandu Geamănu.

Neînțelegerile dintre frați s-au agravat și mai tare după ce Sandu Geamănu a acordat un interviu, din Penitenciarul Giurgiu, pentru un post de televiziune care realiza un documentar legat de lumea interlopă. Cu această ocazie, Sandu l-a acuzat pe Petre că, după ce a ieșit de la închisoare, nu și-ar fi făcut „datoria de frate”. Deținutul a explicat că acesta nu l-a căutat niciodată la închisoare și nici nu a trecut pe la copiii săi să le ducă „o ciocolată”, în calitate de unchi.

Mai mult, surse din rândul anchetatorilor au afirmat că există indicii potrivit cărora, după ce a acordat interviul respectiv, Petre Geamănu ar fi apelat la prietenul său Nicolae Cristescu, fost patron al Rapidului, care, la solicitarea sa ar fi intervenit pentru ca deținutul Sandu Geamănu să fie mutat tocmai la Penitenciarul Arad, pentru a nu mai putea fi vizitat de familie. Sursele citate au menționat că Sandu Geamănu ar fi spus că, pentru acest gest, se va răzbuna în mod exemplar pe fratele său.

De aceea, autoritățile au luat măsuri speciale pentru ca cei doi frați să nu se întâlnească la închisoare și nici pe holurile instanțelor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului