Petru Mircea, soțul regretatei Mădălina Manole, îl dă în judecată pe fratele artistei. Care sunt ”capetele de acuzare”

Petru Mircea, soțul regretatei Mădălina Manole, îl dă în judecată pe fratele artistei. Care sunt ”capetele de acuzare”
Petru Mircea, soțul regretatei Mădălina Manole, îl dă în judecată pe fratele artistei
Publicat: 07/07/2021, 15:42
Actualizat: 07/07/2021, 15:43

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, a anunțat, în mediul online, că Petru Mircea, cumnatul său, intenționează să îl dea în judecată. Acesta a explicat și care sunt motivele invocate de fostul soț al Mădălinei Manole. Fratele artistei a mai spus că nu are bani de avocați, astfel că va vinde unele dintre lucrurile rămase de la sora sa.

Este un război nesfârșit între Marian Manole – fratele regretatei Mădălina Manole – și fostul soț al acesteia, Petru Mircea.

Într-o postare publicată în mediul online, Marian Manole afirmă că Petru Mircea îl dă în judecată fiind deranjat fiindcă postează fotografii cu Mădălina, cu băiețelul acesteia și cu casa lui Petru Mircea.

”Dragi fani ai MĂDALINEI, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt:

  • Postez poze cu casa lui.
  • Postez poze cu copilul lui.
  • POSTEZ POZE CU SOȚIA LUI, MAGDA!

Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduța îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda! Normal! Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi aparțin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! Mi se rupe de dânsul! Este sora mea și nicio lege din tara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea! El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la MOARTEA ei se vorbește despre Ea!”, a scris Marian Manole pe pagina de socializare.

În aceeași postare, Marian Manole le transmite urmăritorilor online, cu o evidentă tentă de ironie, că va începe să posteze numai fotografii cu el și imagini din viața lui, pentru ca Petru Mircea să nu se mai simtă, cumva, lezat.

”Ce să fac? Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice! N-ar fi rău! Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță! Trebuie să înfrunt “balaurul”! Sau facem chetă, punem mână de la mână și îi oferim “săracului” ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n-am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Mădălinei! Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a completat fratele Mădălinei Manole.

Dramele prin care a trecut Marian Manole

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu patru ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul trecut. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

Băiețelul Mădălinei Manole a împlinit 12 ani în luna iunie. Fratele artistei nu a putut să-și vadă nepotul

Petru Junior – fiul Mădălinei Manole și al lui Petru Mircea – și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 12 ani pen data de 8 iunie 2021. Fratele Mădălinei Manole i-a făcut urări lui Petru Junior în mediul online.

”Azi este ziua de naștere a nepotului meu, Petru, băiatul Mădălinei! Îi urez, să fie sănătos, să crească mare și frumos,ca mama lui și toate visele să i se îndeplinească! La multi ani, Petru!”, a scris Marian Manole pe contul său de socializare.

Marian Manole și fiul său, Mihăiță, nu l-au mai văzut pe Petru Junior de când a murit cântăreața, pe 14 iulie 2010, și asta din cauza relațiilor tensionate cu Petru Mircea.

”Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.red. – pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru Junior, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru click.ro.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York