GÂNDUL LIVE. VIDEO FABULOS! Piedone i-a „înmulțit” cu ZERO pe directorii firmei care se ocupă de deszăpezire în sectorul 5, după ce a descoperit nereguli majore: „O să luați utilajele și o să mergeți voi de nebuni prin sector”

Publicat: 24/11/2020, 13:32
Actualizat: 24/11/2020, 13:33

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a inspectat luni seară utilajele pentru deszăpezire și a constatat mai multe nereguli majore. Mulți dintre cei care au fost puși să folosească plugurile nu aveau instructaj sau permis, iar edilul le-a transmis celor din conducerea societății că nu vor mai primi bani și că vor merge ei în locul muncitorilor pe străzi! Imaginile au fost difuzate în emisiunea Gândul LIVE de marți.

„Reprezentanții societății Salubrizare „Fapte 5 SA” cred că își pot bate joc în continuare de locuitorii din Sectorul 5.

Am vrut să văd utilajele de deszăpezire care vor acționa iarna aceasta pe raza sectorului nostru. După ce le-au aliniat frumos și le-au aprins girofarurile, reprezentanții Salubrizare Fapte 5 SA au crezut că gata, totul este în regulă, toată lumea e mulțumită.

„Angajații care se presupune că ar fi trebuit să intervină prompt în cazul unei ninsori, nici măcar nu știu să pornească utilajele de deszăpezire”

Însă, ce să vezi?! Angajații care se presupune că ar fi trebuit să intervină prompt în cazul unei ninsori, nici măcar nu știu să pornească utilajele de deszăpezire.

Cât timp voi ocupa funcția de Primar al Sectorului 5 nu voi permite astfel de practici. Unele persoane au încercat să mă păcălescă, au crezut că îmi iau ochii cu luminile de la girofaruri. Amatorii trebuie să meargă acasă. Nu este posibil să aduci oameni de la mătură, fără niciun fel de instruire, să îi îmbraci frumos și să spui că sunt pregătiți să folosească frezele pentru deszăpezirea trotuarelor.

„Nu avem nevoie de figurație în Sectorul 5!”

Nu avem nevoie de figurație în Sectorul 5! Cei care au încercat să își bată joc de locuitorii din Sectorul 5 trebuie să știe un singur lucru: nu este loc pentru ei la Primăria Sectorului 5! Practic, dacă astăzi ar fi nins, nu am fi avut cu cine să deszăpezim. Sună trist, dar ne lua prin surprindere”  a scris pe Facebook Cristian Popescu Piedone.

Imaginile au fost difuzate în emisiunea Gândul LIVE de marți. 

Din imaginile de la fața locului, de luni seară, din fața Academiei Militare, acolo unde au fost aliniate utilajele pentru deszăpezire, se poate observa cum Piedone pur și simplu a făcut instrucție cu angajații și cu directorii societății de salubrizare!

„Mă chemi pe mine să văd oameni care i-ai luat de la mătură și i-ai îmbrăcat să-i pui aici să se țină să nu cadă jos de astea?”

„Mă chemi pe mine să văd oameni care i-ai luat de la mătură și i-ai îmbrăcat să-i pui aici să se țină să nu cadă jos de astea?

Deci, niciunul dintre dumneavoastră nu ați condus așa ceva?!

O să o iei și tu directore, și tu directore, o să mergeți cu ele de nebuni prin sector.

Mâine ninge domnilor directori, a făcut cineva protecția muncii? Alo, garajul. Alo, directorii.Vreți bani! Sat fără câini. 7 milioane pe lună. Dacă astăzi ningea mai bine stăteați în garaj, că nu luați niciun bani. Nu punem niște iresponsabili, un om care dă cu mătura, și îl pui pe un d-ăsta, să dea peste un copil”, le-a transmis Piedone angajaților.

Edilul i-a pus pe muncitori să ridice mâna cine are permis. Niciunul dintre ei nu a ridicat mâna.

„Vedeți domnilor? O să le luați locul. I-ați pus pe cei de la mătură să dați voi bine”, a mai spus Piedone.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase