Ploieștenii, anunțați printr-un document contrafăcut că vor avea din nou apă caldă. Consiliul Județean Prahova a anunțat Poliția și i-a avertizat pe locuitori: „Nu dați curs informațiilor false, distribuite în spațiul public”

Ploieștenii, anunțați printr-un document contrafăcut că vor avea din nou apă caldă. Consiliul Județean Prahova a anunțat Poliția și i-a avertizat pe locuitori: „Nu dați curs informațiilor false, distribuite în spațiul public”
Foto: Pixabay - caracter ilustrativ
Publicat: 01/09/2022, 22:20
Actualizat: 01/09/2022, 22:26

Oficialii Consiliului Judeţean (CJ) Prahova au anunțat joi, 1 septembrie, că au sesizat Poliția după ce pe WhatsApp a circulat în cursul zilei un document fals prin care se anunța reluarea furnizării agentului termic în ”oraş”, din dispoziţia preşedintelui CJ, Iulian Dumitrescu. Prin termenul „oraş” se înţelege că se face referire la municipiul reşedinţă de judeţ, Ploiești, care se confruntă cu o adevărată criză a apei calde.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unui înscris care conţine, în antet, stema judeţului Prahova, precum şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, precizăm că este un FALS”, se arată într-un comunicat al CJ.

Documentul intitulat „Dispoziţie pentru modificarea Dispoziţiei nr. 387 din 25 august 2022 a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, privind convocarea Consiliului Judeţean Prahova în şedinţă ordinară” anunţă că preşedintele CJ a emis „prezenta dispoziţie” ca, începând cu data de 1 septembrie, ora 20:00, să se reia furnizarea de agent termic în oraş.

”Pentru prejudiciul de imagine adus instituţiei publice, cât şi pentru dezinformarea creată în spaţiul public, cele două documente vor fi înainte Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru confruntarea şi demararea procedurilor legale. Pentru corecta informare privind activităţile şi deciziile CJ Prahova, vă rugăm să accesaţi site-ul instituţiei: cjph.ro”, precizează CJ Prahova.

Locuitorii din municipiul Ploiești nu mai au apă caldă, de la începutul lunii august, iar acest lucru ar fi trbuit să dureze doar o lună. Dar compania „Termoficare Prahova„ a transmis, în mod oficial, că ploieștenii nu vor avea apă caldă nici de la 1 septembrie.

Vă recomandăm și alte articole, pe același subiect:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase