Poliția Rutieră face verificări, după ce primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, s-a plâns că „a fost luat la mișto” de către un agent, când a făcut o reclamație telefonică

Poliția Rutieră face verificări, după ce primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, s-a plâns că „a fost luat la mișto” de către un agent, când a făcut o reclamație telefonică
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu / Sursă FOTO: Alexandru Dobre - caracter ilustrativ
Publicat: 03/05/2021, 17:14
Actualizat: 03/05/2021, 17:29

Brigada Rutieră a Capitalei a transmis, luni, că verifică modul „în care s-a exprimat polițistul” care a preluat sesizarea primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, care susține că „a fost luat la mișto”, atunci când a reclamat o cursă ilegală de mașini, relatează G4Media.

Având în vedere aspectele sesizate în spațiul public cu privire la modul în care s-a exprimat polițistul care a preluat sesizarea persoanei, la nivelul Brigăzii Rutiere s-au demarat verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția Rutieră, într-un comunicat.

Polițiști mai spun că au mers în zona Aviatorilor, unde a avut loc cursa ilegală de mașini reclamată de edil, și au dat și sancțiuni.

Pentru verificarea aspectelor semnalate, a fost direcționat un echipaj de poliție, dotat cu aparatură radar, care a acționat pe artera respectivă. Pe acel sector de drum, au fost constatate și aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză”, mai precizează Poliția.

Edilul povestise duminică seara, într-o postare pe Facebook, că ofițerul de serviciu l-a luat la mișto și i-a închis telefonul în nas, atunci când a sunat să reclame o cursă ilegală de mașini din centrul orașului.

MAI, despre respectarea regulilor de protecție sanitară cu prilejul Sărbătorilor Pascale Ortodoxe: Au fost aplicate peste 11.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 2,4 milioane de lei

În perioada Sărbătorilor Pascale Ortodoxe nu au fost înregistrate evenimente deosebite, din perspectiva ordinii și siguranței publice, pe anumite segmente fiind înregistrate scăderi ale infracționalității comparativ cu anii trecuți.

Potrivit unui unui comunicat de presă, infracționalitatea cu violență înregistrată în perioada 30 aprilie – 2 mai a continuat trendul descendent al ultimilor 4 ani. La fel s-a întâmplat și în cazul accidentelor rutiere grave, numărul acestora fiind în scădere față de ultimii ani.

În intervalul de referință, polițiștii au intervenit la aproape 13.000 de evenimente, dintre care peste 10.000 sesizate prin apel unic de urgență 112.

În urma activităților de investigații, aceștia au prins în flagrant 469 de autori de infracțiuni și au depistat 65 de persoane urmărite, dintre care 61 la nivel național și 4 la nivel internațional.

Un primar din București a cerut ca străzile de lângă biserici să fie spălate a doua zi de Paște

Primarul sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluță, precizează că angajații de la salubrizare au ieșit pe teren și în prima și în a doua zi de Paște, pentru a spăla străzile, mai ales pe cele din jurul bisericilor.

La datorie, chiar și în zi de sărbătoare! Deși nu e deloc confortabil, colegii de la salubritate au ieșit pe teren și ieri, o vor face și astăzi. Vor mătura și spăla străzile, inclusiv pe cele din zona bisericilor, pentru ca noi toți să putem să urmăm tradițiile de Paște așa cum trebuie. Pentru tot ce au făcut în zilele acestea, dar mai ales pentru efortul zilnic de a menține sectorul nostru curat, le mulțumesc!”, a precizat primarul Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului