Polițist din Alexandria, prins beat și drogat la volanul unei mașini furate. În timpul liber, era diacon la o biserică

Polițist din Alexandria, prins beat și drogat la volanul unei mașini furate. În timpul liber, era diacon la o biserică
Sursa foto: Observator News
Publicat: 30/01/2022, 09:24
Actualizat: 30/01/2022, 09:26

Un polițist de 27 de ani din Alexandria a fost prins beat și drogat la volanul unei mașini furate de la o firmă de catering. În timpul liber, era diacon la o biserică din județ.

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din Alexandria despre furtul unui autoturism. Conform presei locale, mașina a fost furată de la un resturant care livrează mâncare la domiciliu.

Autoturismul a fost găsit, ulterior, în localitatea Nanov.

„În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria”, a transmis IPJ Teleorman.

Absolvent al școlii de poliției, dar și de Teologie

Tânărul polițist a absolvit Școala de Poliție de la Câmpina, dar și Teologie. În timpul liber, el lucrează ca diacon la biserica din localitatea Crângu, din județul Teleorman.

În urma testării, s-a stabilit că polițistul avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Polițistul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat”, menționează sursa citată anterior.

Având în vedere că bărbatul era polițist, a fost deschisă o anchetă internă.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu, adaugaă IPJ Teleorman.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase