Polițistul zilei. A găsit un portofel cu bani și acte și l-a restituit proprietarei

Polițistul zilei. A găsit un portofel cu bani și acte și l-a restituit proprietarei
Publicat: 14/07/2021, 17:30
Actualizat: 14/07/2021, 17:31

Un polițist din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Vrancea a găsit astăzi, 14 iulie, un portofel cu aproape 2500 de lei și documente de identitate. Proprietara a fost găsită și a spus cum a reușit să își piardă portofelul.

„În cursul zilei de astăzi, 14 iulie, în jurul orei 11.00, în timp ce desfășura activități în stația TF Focșani, un polițist din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Vrancea, a găsit un portofel, în care se afla suma de 2470 lei și documentele de identitate”, potrivit IPJ Vrancea.

Propietara, o femeie de 45 de ani, din municipiul Tecuci, a mers la sediul Postului de Poliție TF Focșani și a primit bunul. Gestul barbatului a fost recompensat cu multe mulțumiri și aprecieri. Femeia a spus că fiul său a umblat în geantă, în timp ce astepta trenul, iar asa a pierdut portofelul.

„Le reamintim cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile art. 243 din Cod Penal, nepredarea în termen de 10 zile a unui bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau dispunerea de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, informează IPJ Vrancea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase