Ponta, atac dur la Băsescu! „Cel care nu-și apără copiii este un sub-om”

Ponta, atac dur la Băsescu! „Cel care nu-și apără copiii este un sub-om”
Ponta, atac dur la Băsescu! „Cel care nu-și apără copiii este un sub-om” / Mediafax Foto / Andreea Alexandru
Publicat: 12/03/2021, 07:11

Victor Ponta l-a atacat dur, joi seara, pe fostul președinte Traian Băsescu, pentru lipsa de reacție în cazul condamnării fiicei sale, Ioana Băsescu, în dosarul privind campania electorală din anul 2009. Apelativele au fost dintre cele mai tăioase!

Victor Ponta l-a numit „sub-om” pe Traian Băsescu, pentru lipsa de reacție după condamnarea fiicei sale, Ioana.

„Eu am trei copii. Cel care nu-și apără copii este un sub-om”, a spus Victor Ponta la emisiunea „Marius Tucă Show”, de la Aleph News, cu referire la faptul că Traian Băsescu nu a avut nicio reacţie publică după pronunțarea sentinței în primă instanță.

Victor Ponta a mai spus că „am ajuns să condamnăm în 2021 pe cineva pentru fapte din 2009”.

„Pe Ivanka Trump nu cred că o vor condamna vreodată. Nu cred că în America îi va face cineva dosar fiicei președintelui”, a mai spus Victor Ponta sursei citate.

Ioana Băsescu a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru mai multe fapte de corupție.

Ioana Băsescu a fost condamnată la 3 ani pentru instigare la delapidare, la încă 3 ani pentru instigare la spălare de bani.

Contopind pedepsele, fiica președintelui ar urma să execute 5 ani de închisoare în dosarul privind campania electorală din 2009.

Decizia în cazul fiicei președintelui, la fel ca și cea în cazul Elenei Udrea, care a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare, este în primă instanță, putând fi atacată cu apel, scrie antena3.ro.

Elena Udrea, 8 ani cu executare, Ioana Băsescu, 5 ani de închisoare. Jurnalistul Dan Andronic a fost achitat

Curtea de Apel București le-a condamnat marți, 2 martie, pe Elena Udrea cu 8 ani de închisoare cu executare și pe Ioana Băsescu cu 5 ani, în dosarul finanțării campaniei lui Traian Băsescu, din 2009.

Elena Udrea are dreptul de a părăsi țara. ÎCCJ respinge controlul judiciar cerut de DNA

Elena Udrea are dreptul de a părăsi țara, după ce Instanța Supremă a respins, joi, cererea DNA de plasare sub control judiciar, ca urmare a condamnării fostului ministru în dosarul campaniei electorale din 2009.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult