Povestea de viață neromanțată a fraților Andrew și Tristan Tate. Cum mâncau resturi de la KFC și cine i-a scos din sărăcie | VIDEO

Publicat: 30/12/2022, 12:27
Actualizat: 30/12/2022, 12:35

Reținerea pentru 24 de ore a fraților Andrew și Tristan Tate este cel mai comentat subiect al momentului în presa mondenă internațională. Acțiunea DIICOT a declanșat o adevărată vânătoare de informații despre viața celor doi, drept pentru care Gândul vă prezintă povestea de viață a controversaților frați Tate.

În acest articol, vom analiza cariera celor doi sportivi și vom prezenta detalii „picante” din trecutul și prezentul lor.

Cine este Tristan Tate

La fel ca fratele său, și Tristan Tate se recomandă un fost kickboxer profesionist.

De câțiva ani, este printre cei mai populari influenceri de pe social media, având peste 2,2 milioane de urmăritori pe Instagram!

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tristan Tate (@talismantate)

Postările sale evidențiază în primul rând stilul de viață extravagant, care include plimbări cu un Bugatti Chiron, călătorii la bordul avioanelor private, petreceri alături de cele mai tari vedete din lumea mondenă etc.

Chiar dacă este vedetă pe „Insta”, Tristan a primit interzis pe Twitter, acolo unde toate conturile „Tate” au fost blocate.

Cu ceva timp în urmă, frații Tate se lăudau cu câștiguri de aproape 200.000 de dolari pe lună numai din podcasturile filmate.

În 2011, Tristan Tate a apărut și în show-ul tv Naufragiații: Insula.

Într-unul dintre podcasturile Tate Speech, Tristan și-a amintit de umilele începuturi, cu mult înainte de a deveni milionar. Printre altele, a povestit cum el și fratele său au trăit aproape un an întreg din resturi de la KFC!

Obișnuiam să conduc un Volkswagen Golful făcut praf. Mergeam spre KFC-ul din Dunstable (Bedfordshire, Anglia) și așteptam în mașină. Poate că tu nu ai putea niciodată mânca resturile rămase de la cineva care a pus gura pe ele. Dar, la KFC, obișnuiau să cumpere găleți, iar eu stăteam și așteptam ca oamenii de pe terasă să mânânce și să lase găleata la masă. Și obișnuiam să merg și să iau găleata aia. Trei sau patru bucăți de pui tot mai găseam pe acolo…”, a povestit Tristan.

„Obișnuiam să adun câte 20, 30, 40 de bucăți de pui, care erau perfecte, lăsate prin gălețile de la KFC. Mă duceam acasă și băgam la congelator puiul ăla. Eu și Andrew luam câte o bucată, o puneam în orez și asta era mâncarea noastră! Așa am supraviețuit atunci, a fost un an foarte greu, când eu aveam 21, iar Andrew, 22 de ani. Atât de săraci eram!” – Tristan Tate

Cine este tatăl fraților Tate

Andrew și Tristan Tate sunt cei doi fii ai lui Emory Tate, un fost maestru internațional de șah, care a murit în 2015.

Într-un podcast realizat de „21 Studious”, Andrew susține că tatăl său a fost un erou pentru el, care i-a insuflat disciplină, deși nu tot timpul se afla prin preajmă. „Tatălui meu îi plăcea ideea de a fi «Greu de ucis», înțelegeți ce fel de om era?!”.

Pentru a-i creiona un tablou cât mai fidel, Andrew Tate a povestit că tatăl său era genul de om care putea paria într-un cazinou toate câștigurile obținute la un turneu de șah.

Emory Tate s-a născut la 27 decembrie 1958, în Chicago, Statele Unite. Fost maestru internațional de șah, el a murit la 17 octombrie 2015 (56 de ani) chiar în timpul unui turneu la care lua parte.

„Eșecul nu este sfârșitul lumii, așa m-a învățat tata” – Andrew Tate

Ce afaceri derulează frații Tate

Frații Tate sunt doi antreprenori britanico-americani, foști luptători profesioniști și influenceri pe social media.

Andrew Tate deține mai multe mașini de lux, printre care un Bugatti Chiron. Extrem de popular pe TikTok – are peste 5 miliarde de vizualizări totale! Popularitatea a crescut vertiginos datorită remarcelor făcute despre femei, bani și stil de viață.

  1. Cazinouri

Într-un podcast Fresh&Fit, Andrew a menționat că una dintre sursele sale de venit este afacerea cu cazinouri.

Pe când era la începutul carierei, Andrew Tate obișnuia să meargă frecvent în cazinouri, încercându-și norocul la ruletă și black-jack. Într-o zi, comentând o gală de kickbox organizată în România, l-a întâlnit pe unul dintre sponsorii turneului, care comntrola mai multe cazinouri mici în Europa. Andrew i-a propus o asociere – să deschidă un cazinou folosind brandul Tate, dar cu banii omului de afaceri.

Business-ul a avut succes și astfel s-a făcut intrarea fraților Tate în lumea jocurilor de noroc.

  1. Hustlers

Universitatea Hustlers, cum îi spune Tristan Tate, este o școală care îi învață pe oameni cum să câștige bani. O comunitate din care fac parte cei doi frați și alți câțiva zeci de membri, iar sfaturile lor conțin analize ale pieței financiare, opțiuni de investiții, date despre lumea cripto etc.

De asemenea, frații Tate spun că-i învață pe urmăritorii de pe social media despre comerțul electronic, copywriting, freelancing, managementul afacerilor și multe altele.

Se spune că „profesorii” comunității sunt verificați personal de Andrew Tate și câștigă iundeva la 50.000 de dolari pe lună.

Pe Discord, „Hustlers” are aproximativ 100.000 de membri.

  1. Webcam

Într-un alt podcast, Fresh&Fit, Andrew Tate povestește despre afacerea cu webcam (videochat), începută cu mai mulți ani în urmă, pe când nu era o industrie atât de dezvoltată.

Frații Tate spun că la început au pornit cu două fete, dar afacerea a crescut într-un ritm amețitor, astfel că la un moment dat au avut 75 de femei în 4 locații.

La apogeu, potrivit followchain.org, Andrew Tate câștiga aproximativ 600.000 de dolari pe lună din videochat.

Tristan și Andrew Tate s-au mutat în România după ce au pus punct carierei în kickboxing. Acesta a fost momentul în care și-au lansat afacerile în industria videochatului și a jocurilor de noroc.

„Am fost foarte norocos să-l am pe Andrew alături. Mi-am dat seama că eu și fratele meu am devenit acea figură pe care mulți oameni de pe Internet o admiră într-o epocă în care există tot mai puțini bărbați adevărați” – Tristan Tate

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac, SCANDAL MONSTRU. Ce l-a enervat pe celebrul miliardar: Am fost DAȚI AFARĂ
Secretul brutăriilor din supermarketuri. Ce pățesc majoritatea cumpărătorilor
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Abuzul de alcool, diabetul și poluarea cresc riscul de Alzheimer și Parkinson