Povestea tulburătoare a fraților Vuzdugan, rămași fără mamă și umiliți de tată: „Nu am avut cui să-i spun mamă nici măcar o dată”

Povestea tulburătoare a fraților Vuzdugan, rămași fără mamă și umiliți de tată: „Nu am avut cui să-i spun mamă nici măcar o dată”
Sursă foto: captură video PRO TV
Publicat: 09/12/2021, 19:15
Actualizat: 09/12/2021, 19:20

Povestea fraților Vuzdugan care au rămas fără mamă și au fost umiliți de tată a fost prezentată, miercuri searaă, la „Visuri la cheie”, pe PRO TV. Andrei, Ana Maria, Vlad și Răzvan au puține amintiri alături de mama și tatăl lor. Cele mai multe sunt urâte, traume pe care au depus eforturi uriașe să le uite.

Mama lor a murit  când erau încă mici, iar tatăl a devenit alcoolic, urmând o serie de abuzuri fizice și psihice. După moartea mamei, cei trei frați mai mici au devenit prioritatea lui Andrei, noul stâlp al familiei. A plecat în Anglia la muncă și după trei ani s-a întors și început să muncească la extinderea casei lăsate moștenire de bunica lor.

„Nu am avut, nici măcar o dată, cui să-i spun mamă și asta am simțit-o și o voi simți toată viața. Asta am simțit-o și o voi simți toată viața. Vreau să fie mândră de cine sunt și voi deveni pe viitor. De noi se ocupa bunica noastră. Eu aveam 4 ani când a decedat mami. Bunica era din partea mamei, iar în 2018 s-a îmbolnăvit și a ajuns în spital.  Am încercat să am grijă de ea, așa cum a avut și ea grijă de noi. Am început să o schimb, să o ridic, am încercat să o ajut așa cum aș fi făcut cu un bebeluș. Pe 30 octombrie 2018 a murit. Casa a rămas în grija mea și am încercat să fac totul cât mai bine. Tata începuse să consume alcool și întotdeauna era ceartă în casă. Își vărsa întotdeauna furia pe mine pentru că eram cea mai mare. Nu-i convenea nimic din ceea ce făceam”, povestește Ana Maria la Visuri la Cheie, care avea doar 4 ani atunci când și-a pierdut mama.
Sursă foto: PRO TV

Ana a fost bătută de tatăl ei și a ajuns în spital

Au fost dintotdeauna uniți, însă n-au intuit niciodată cât de multă nevoie vor avea unul de celălalt. Patru frați, cu destine diferite, s-au reunit în suferință pentru a fi, fiecare, îngerul păzitor al celuilalt.

Am aflat că sora mea a fost victima unei bătăi foarte puternice și a avut ca urmare o lungă recuperare. Am fost cu ea la medic când m-am întors în țară. Lovitura a fost foarte periculoasă deoarece a fost aproape de coloană”, povestește Andrei.

Tatăl a fost decăzut din drepturile părintești și cei trei copii au fost trimiși în plasament de urgență până când Andrei, fratele cel mare, ar fi putut să le asigure condițiile necesare.

Mi s-a impus să-mi caut un loc de muncă și în momentul acela m-am reîntors la fabrica de termopane. După muncă veneam acasă și munceam la casă”, mărturisește Andrei, fratele cel mare. Nu a reușit să pună pe picioare casa la timp, iar frații au ajuns din nou în plasament timp de trei luni, până când Andrei a terminat casa.

S-a luptat pentru noi până a câștigat. Poate dacă aveam un frate cu suflet rece ne-ar fi lăsat. Dar ce a făcut el a dat dovadă de iubire”, spune Ana Maria.

Citește și

Drama fraților din Botoșani plecați să își caute un rost și au ajuns imobilizați la pat după un accident produs de un șofer beat. ”Nu au făcut nimic pentru el deoarece au crezut că va muri”

Morții nimănui. Dramele din spatele celor 600 de cruci din Dumbrava. ”A stat două luni la morgă fără ca cineva să-l revendice”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia