Preotul Constantin Necula, numit consultant în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu

Preotul Constantin Necula, numit consultant în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu
Preotul Constantin Necula - FOTO: Facebook
Publicat: 27/10/2021, 17:59
Actualizat: 27/10/2021, 18:14

Preotul Constantin Necula a fost numit în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sibiu, unde va avea un rol de consultant. CJSU decide și măsurile luate în vederea combaterii pandemiei de COVID.

Numirea a fost făcută prin ordin de prefect, miercuri, 27 octombrie, potrivit unui comunicat al Prefecturii, citat de tribuna.ro.

Prefectul Mircea Dorin Crețu apreciază Înalta Binecuvântare acordată acestei colaborări și speră ca ea să aducă un plus de încredere și eficientizare a colaborării interinstituționale la nivelul județului Sibiu.

„Dl. Prefect Mircea Dorin Crețu apreciază Înalta Binecuvântare acordată acestei colaborări și speră ca ea să aducă un plus de încredere și eficientizare a colaborării interinstituționale la nivelul Județului Sibiu”, se precizează în comunicat.

Constantin Valer Necula este profesor al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și consilier al Înaltpreasfințitului Dr. Laurențiu Streza, Mitropolitului Ardealului.

La începutul acestui an, părintele Necula declara că profesioniștii trebuie să le explice clar oamenilor beneficiile vaccinurilor anti-COVID, scrie Libertatea. De asemenea, acesta susținea că este extrem de periculos dacă se crede că vaccinarea este o încălcare a unei dogme.

„Să vedem cum îi facem pe oameni să înțeleagă că nu sunt cobai. În mâna lui Dumnezeu, din când în când, stau și astfel de vaccinuri”, spunea preotul.

Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult