Meghan Markle a născut. Prințul Harry e și tată de fată. Numele micuței, ales în memoria prințesei Diana

Meghan Markle a născut. Prințul Harry e și tată de fată. Numele micuței, ales în memoria prințesei Diana
Publicat: 06/06/2021, 19:17
Actualizat: 06/06/2021, 19:48

Archie este oficial un frate mai mare! Ducesa de Sussex a născut vineri o fetiță, au anunțat Meghan și Harry.

O declarație care confirmă fericita veste a fost lansată astăzi de un purtător de cuvânt al cuplului.

„Cu mare bucurie, prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, își întâmpină fiica, Lilibet. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA”, se arată într-un anunț oficial.

Nicio fotografie cu nou-născutul sau cu Ducesa de Sussex nu a însoțit anunțul.

Atât mama, cât și bebelușul ar fi în stare bună de sănătate după naștere.

Anunțul lui Harry și Meghan a inclus, de asemenea, un mesaj de mulțumire, care scria: „Ducele și ducesa vă mulțumesc pentru dorințele și rugăciunile voastre călduroase în timp ce se bucură de acest moment special ca familie”.

Cuplul a spus că și-a numit al doilea copil, Lilibet, după numele Reginei, străbunica bebelușului. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a-și onora „iubita bunică răposată”, Prințesa de Wales, se arată în declarație.

Nașterea vine după interviul exploziv al lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey în martie. Cuplul a descris discuții dureroase despre culoarea pielii primului lor copil, pierzând protecția regală și presiunile intense care au determinat-o să se gândească la sinucidere.

Harry și actorul american Meghan Markle s-au căsătorit la castelul Windsor în mai 2018. Fiul lor Archie s-a născut un an mai târziu.

La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle regale și se mută în America de Nord, invocând ceea ce spuneau că sunt intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale mass-media britanice. Locuiesc în Montecito, o zonă elegantă în care au cumpărat recent o casă în Santa Barbara.

Anul trecut, Meghan a dezvăluit că a avut un avort spontan în iulie 2020, oferind o relatare personală a experienței traumatice în speranța de a-i ajuta pe alții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase